08-03-06

=> Overzicht Winter - Indoor <=

*Wat heb ik in deze winter allemaal uitgestoken!*
Wél ik zal het eens vertellen, Mn trainer en ik hadden afgesproken om het anders aan te pakken en dat hebben we dan natuurlijk ook gedaan.
Ik ben begonnen met een Crosscup Relays => Zeer fijne ervarig je moet met 3 loopsters zijn Ik starte = 1000m Gaf de stok met zeér veel voorsprong door aan clubgenote Sofie De proft ze moeste 1500m afleggen ze gaf de stok door in 2de positie aan haar zus Karolien de Proft die in de opwarming niet zo'n frisse benen had!
ze moeste 3000m afleggen en we werden mooi 4de! we waren ook de enige ploeg met allemaal eerste jaars!
Mijn 2de wedstrijd werd de Cross in Opwijk!
Als 1ste jaars Junior is dit een zeer grote aanpassing je moet samen met de seniors en veteranen lopen!
Wat een gedrum aan de start! Het was een zware bezetting en het werd een zeer snelle wedstrijd!
ik bleef in het gezelschap van Sara Seghers, Ik werd onverwacht knap 3de.


Dan was het eventjes gedaan met mijn wedstrijden => reden ik dee zaterdag powertrainingen en ik mocht dit niet combineren met wedstrijden onwille dat het dan te zwaar zou werden voor mij.

26 December was ik terug van de partij, mijn powertrainingen waren gedaan en ik nam deel aan de Artevelde meeting in Gent (indoor), Ik heb daar een 300m gelopen en heb mijn reeks gewonnen in 43.4 HT + Clubrecord.


Na mijn 300m zou ik Januari meedoen aan het PK indoor! Maar spijtig genoeg kon in niet meedoen wegens ziekte, ik had er echt wel naar uitgekeken maar als je ziek bent loop je best niet en dat heb ik dan ook niet gedaan.

Dan was het het Vlaams Kampioenschap Alle catogoriën 800m, Ik was net genezen en had geen wedstrijdritme. Het ging dan natuurlijk niet al te best ik werd 5de in een tijd van 2.21.23! niet zo goed voor mij maar ik was tevreden. Ik was ziek geweest enz.

PK ninove: gewoon voor de Fun
Waarom geen crossjen lopen? dachte ik bij mezelf! En ik trok mn Cross-spikes aan en starte bij de Korte cross. Ik liep mee in het kopgroepje van 8. In de 2de ronde die ik een tempoversnelling net voor de modderstrook omdat ik daar niet zo goed kon lopen! Ze kwamen over mij in de modderstrook en bleven mijn tempo aanhouden zo dat ik niet zo meekunnen in de modder. En dat was dus zo ze hadden een gaatje en dat kon ik niet meer dicht lopen. Ik eindigde knap 5de, mijn beste prestatie op een PK veldloop. Doe het maar eens als piste loopster zei'k. Ik werd uiteindelijk 2 de Junior. Training Geslaagd.

*Superieure 400m Te indoor*
mn trainer stelde me voor om eens een 400m te lopen.
voor mijn 800m (BK) hij vond dit een goede voorbereiding dus ik trok naar Gent om een 400m te lopen. Ik had in mijn achterhoofd een tijd rond de 60" rond. Omdat mijn clubgenote al 60.10 had gelopen dacht ik rond dezetijd wil ik eindigen. ik had me erop voorbereid dat dit niet ging lukken. Mijn PR stond op 61" (indoor).ik stond in reeks 3 en als enige Belgisch meisje tussen allemaal Nederlanders. Ik stond in baan 6 en won mijn reeks in 59.81.
Wat een tijd vind ik zelf! Ik was superblij.
(goede voorbereiding vond'k voor mijn BK 800 dat eén week nadien viel.

Belgisch Kampioenschap 800m
JEUGD AAN DE TOP.

Hier is dan het grootste en belangrijkste moment van het seizoen het BK.
Mijn trainingen liepen de vorige weken vlotjes! En mijn trainer had er een goed oog in. Ik had voor mijn eigen podium al uitgesloten. Ik moeste van mijn trainer traag starten en het doel daarvan was om Hannelore Bellans te volgen, omdat dat meisje zo snel is op het einde heb ik dat dan maar gedaan de laatste 200m heb ik alles op alles gezet ik versnelde en enkel hannelore kon volgen maar ik bleef maar versnellen dat ze er niet over kon. Nicole buytaert werd Belgisch Kampioen en ik werd mooi 2de en hannelore 3de. Ik junior en Hannelore Scholier stonden op een Seniorenpodium. Mijn clubrecord heb ik met 5 secondjes verbeterd naar 2.16.96 mooie tijd voor een tactische wedstrijd! Het was een fijne ervaring! Natuurlijk kregen we al beetje commentaar van andere mensen gwn uit jaloezie ze vroegen deden er goeie mee?! precies of dat onze tegenstanders slecht waren! Zo'n uitspraken kan ik niet verdragen daarom dat ik deze vermeld. Ik noem geen namen omdat ik de persoon geen publiciteit wil geven. De afwezigen hebben altijd ongelijk dat zeg ik!.

Cross voor het Thuispubliek & supporters

De cross in Lebbeke stond ook op mijn programma, op een thuiswedstrijd loop ik altijd om het feit dat de mensen je zo steunen dat je toch iets wil terugdoen! ik starte aan de lange junioren cross van 5km180! Ik zag er wel een beetje tegenop omdat ik echt niets op afstand had getraind alleen maar op 800m. Ik heb tijdens de wedstrijd echt wel afgezien maar het is zo leuk om thuis te lopen! Danku aan alle supporters. Ik eindigde 6de en training was geslaagd!

NU NOG BK CROSS

ik zal deelnemen aan de korte cross.
En natuurlijk ook als training!.
Dit was het overzicht.
Danku aan alle mensen die achter mij staan!

16:43 Gepost door Mariska | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Amaaaiii:D Heej Mn Rode Klak Vriend!
Kwens je veel succes morgen opt Bk en kvind daj al superwinter ebt gelopen duss...Doe zo voort!(L)
xxx
houvanjou(k)

Gepost door: Trijntjenn | 11-03-06

De commentaren zijn gesloten.