22-05-06

Uitslag => Doktersbezoek <=

Uitslag van het onderzoek

 

Vandaag ben ik dus onder de echo geweest.

Er waren normale echografische bevindingen. Zowel de quadriceps-insertie als de patellapees. Maar de dokter vertelde dat ik toch een ontsteking heb aan de patellapees, je kan dat pas zien op de echo als het zeer erg is, dus ik heb het begin van een ontsteking! De dokter gaf mij 1 week verplichte rust. Ik had het daar wel wat moeilijk mee in begin maar als het maar 1 week is dan is het niet zo erg ... de examens komen er dan toch aan. Ik ben natuurlijk ook in behandeling bij de kiné...!

 

wat de dokter opvalde was dat ik een aparte laterale patellaire botkern heb. wat wilt dat zeggen: dat er een stukje van mijn knieschijf los is, dat is niet recent hij sprak over een val als ik klein was ofzo.. dus dat is niet zo erg!

 

Hopelijk is het snel genezen en kan ik terug trainen!

Mariska

xxx

 

 

20:59 Gepost door Mariska | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Niet verwaarlozen! Beste Mariska,
Ik heb één goede raad: een patellapeesletsel mag je nooit verwaarlozen. Het is een letsel dat zeer snel de neiging heeft chronisch te worden. Het komt veel voor bij sporten zoals basket en volley. Men spreekt vaak over een 'jumpers-knee'. Laat het zeker volledig genezen voor je opnieuw start met de training. Je kan de genezing ook flink helpen met ijsfricties. Behandeling met laser kan ook zeer goed zijn voor dergelijke (pees-)letsels.
Sterkte, en hopelijk zien we je snel weer op de piste.

Gepost door: Patrick | 23-05-06

Rusten é Dag schatteke,
ik vind het echt heel erg voor u, maar uiteindelijk valt het nog redelijk mee é, een weekje rusten moet je toch kunnen é. En ni te vroeg beginnen é!!! Laat het maar goe genezen da je daarna terug kunt vlammen! Veel beterschap é mijn schat!
Dikke zoen!

Gepost door: Valleke | 25-05-06

heejj.. heej mn darlingetjen! kvind supererg, ma tzal alleszins beter zijn alsje wa rust hé meisje! tdee me wel raar zo gistren, om je te zien en daje nie mocht lopen! thx voor supporteren gistern, je bent een schat van een meisje!
cant live without you! x zjmg!

Gepost door: Trijn | 26-05-06

hallo j'éspere que tu va le plus vite possible de retourner sur la piste ..
Veel beterschap

Gepost door: soufiane | 26-05-06

De commentaren zijn gesloten.