03-06-06

FC Kessel-lo.

Hoi lieve mensen

Dit weekend zal ik geen wedstrijd lopen omwille de problemen van de knie. Ik ben al goed aan het trainen en ga straks een snelle duurloop lopen, Morgen een ext. duurloop van ong. 55' met Sandra of Linda. Als alles goed verloopt zonder pijn start ik dinsdag terug met de snelheidstrainingen, Donderdag dan nog eens in Zele (denk'k toch) en normaal gezien dan een 400m te kessel-lo. Ik ben nog in overleg met mijn trainer. In de periode van de examens train ik eens lekker door voor het BK alle Cat. Te Brussel.

Hopelijk blijft de pijn weg en kan ik met een gerust hart mijn trainingen afwerken.

Ook goede vriendin Valerie Hoogewijs zal zaterdag 10 juni van start gaan over de 400m.

Ik verwacht veel van haar omdat ze in het verleden (en nu nog voor mij) een supersnelle 400m loopster is. Ik zal alvast van de partij zijn (hoop'k toch )

Vriendelijke Groetjes Mariska x

   

Ik nog in actie op het KVV.

15:46 Gepost door Mariska | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Hey Hallo,
Ik hoop dat je nu vertrokken bent voor een goed seizoen en dat de problemen uitblijven!!!Ik weet zelf ook dat het heel lastig kan zijn! Want ik zit er zelf ook mee dit jaar het blijft maar komen. Doet het goed zaterdag op de 400m (ik twijfel er niet aan dat je dat zal doen!)
Vele groetjes,
Melissa :-)

Gepost door: melissa | 05-06-06

Dag mijn scheteke Ik ben echt blij da je terug goe kan beginnen trainen, da zal wel rap weer heel goe gaan, daar ben ik van overtuigd! Zaterdag gaan we er samen ne keer goe invliegen é! Merci om mij op te peppen, das echt leuk, nu alleen nog hopen da het lukt ook!
Ge zijt echt ne schat!

Gepost door: Valleke | 06-06-06

De commentaren zijn gesloten.