07-06-06

* Puur Toeval ? ik denk het niet !!! *

Hallo

Ik zal dan toch niet deelnemen aan de 400m, ik voel terug hinder aan de knie. Niet dezelfde pijn maar ik neem nu geen enkel risico. Morgen ga ik terug naar de dokter en ga ik ook veranderen van Kiné. Ik denk niet dat het mijn patellepees is dat zo'n pijn doet is is zo net aan da bolleke precies aan u knieschijf. Ik vind het echt zeer vervelend.

Ik denk dat de oorzaak is onze Fantastische piste die nog steeds niet is aangelegd (Danku aan de mensen die dwars liggen gewoon voor stomme stemmen.) Wel er zijn er al 2 gekwetst en dan toevallig ook alle twee aan de knie.  Ik vind het zeer belachelijk onze piste moeste er al lang gelegen hebben. Onze voorzitter doet zo zijn best,(hem neem ik niets kwaads..) en dan gaan ze beginnen met Politieke spelletjes wel ze hebben al 2 gekwetste atleten op hun geweten. Als het nog lang gaat duren zal ik & Lize (de gekwetste) eens een brief schrijven want echt we zijn het beu hoor.

Hopelijk leest meneer de dwarsligger dit.

 

Mariska!!

19:48 Gepost door Mariska | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

hey meis ik wil je heel veel beterschap wensen! je kan helaas alleen maar rusten, en hopen dat de nieuwe kiné je kan helpen! Spijtig dat je niet kan deelnemen want ik ben er zeker van dat je wél onder die 60 zou gelopen hebben :p hihi :)

groetjes en dikke kusxxx

Gepost door: eva | 07-06-06

De commentaren zijn gesloten.