30-07-06

SB: op de Flanderscup Ninove !

Flanderscup Ninove

 

Ik trok mijn loopschoentjes aan richting Ninove, toen we daar aankwamen was er zeer veel volk en konden ze vertraging niet uitsluiten. Er was echt een massa volk voor de profatleten nog naar een EK - Limiet te schreeuwen, Helaas lukte dit niet. Veerle Dejaeghere haasde perfect voor stephanie de croock maar kon het niet afwerken, Jammer maar helaas.  Voor Tom van Rooy lukte het ook niet.

 

Ik moeste starten in de B- reeks van de 800m, ik kan het u verzekeren het waren allemaal zeer sterke deelneemsters. Nicole Buytaert (zele), Laurant Agnes, Sofie van accom, zelfs Spurt talent Lynn van der stricht. Het beloofde dus een snelle wedstrijd te worden. Er was zelfs een haas van dienst... de eerste 200m kwamen we door in 29" , dan versnelde de haas nog eens en kwam ze door in 59" wat echt wel zot was, dat was niet afgesproken nicole kwam door in 61" Ik, lynn & sofie kwamen in 62" door. Aan de 550m ben ik beginnen versnellen kwam ik over lynn & sofie we kwamen door in 1.37 aan de 600m. De laatste 20m kwam sofie nog over mij. Ik kwam aan in een zeer knappe tijd nl: 2.11.86 wat meteen mijn seizoensbeste is, niet mijn pr maar wel een bevestiging dat ik het nog steeds kan. Ik ben echt zeer blij met deze tijd, ik geloofde er niet echt meer in. Mijn gevoel na de wedstrijd was ik kan nog sneller. Totaal geen verzuring gevoeld gewoon beetje te snel doorgekomen. Nu hopen dat ik mag deelnemen aan de memorial...! Het zal niet makkelijk aangezien iedereen zo sterk loopt dit seizoen ;-)!

Er was ook een 5000m voor de mannen, daar ging Steven (l.a.t) omdat al zijn collega's in Vittel zaten bleven we speciaal voor hem supporteren, hij liep zeer sterk naar 15.10. Proficiat steven!

En nu foto's van mijn wedstrijd:

 

Mariska mét Lynn op de achtergrond.
Zenuwen? ok klein beetje dan ;-)

Voor de start & wat een gezicht seg :-)

én Starten màar ...
De snelle doorkomst nl: 62" ...
&& Sppuuurrtténnn
Dat't Snel ging
Aiii let niet op mijn gezicht ... Ohja dat is normaal zeker?

Aankomst in 2.11.86!!

Dat het goed was meisje!

 

2 Krakken in Ninove ;-)! Steven je bent de max!!!
 
Groetjes Mariska
Thx Voor de supporters & mn clubmaatje Ellen thx!! (chriss jij ook bedankt)
xx Zonder jullie kan ik het echt niet hoor ....

 

15:14 Gepost door Mariska | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

:-D heeeeeeeeey,

meriekes om men gastenboek te tekenen! Ook dikke proficiat met je 800m 2'11 is echt wel een hele sterke tijd! Nog veel succes op de andere wedstrijden! Tot....mss samen op de memorial van damme;-)!!!

dikke kusxx Elke

Gepost door: Elke | 30-07-06

Proficiat! Seg ng s ne dikke proficiat!
Hopelijk lope we same op d memorial!
Kbegin al zenuwachtig te worde als k er aan denk! =)

Veel succes ng!

Xx.

Gepost door: Sofie Van Accom | 30-07-06

*** Hey Marisje!!
Proficiat met je seizoensbesttijd!
Hopelijk wordt je geselecteerd voor de memorial van damme ...
Dan kom ik zeker naar je kijken en supporteren! :)
Zoeniewoeniesss

Gepost door: Katrientje | 31-07-06

hééj Liefste darling, ik ben deze morgen(middag) thuisgekomen, en kwou je nog eens een dikke proficiat wensen met je SB, ik zat daar in het zuiden te zonnen toen jij een flinke prestatie neerzette! Wat was k fier op mn darlingetjen! Tuurlijk kan jij deze tijd aan ( 2.11 en zelf nog beter!) Dat pr gaat er nog aan dit jaar, weetk zeker! Twordt tijd dat we elkaar nog es zien, maar wanneer:( Ik vertrek zaterdag richting kust om daar ook te trainen enzo en vakantie te hebben! Hopelijk tot zo vlug mogelijk hé liefste! Kzie jouw graag! [L]
dikke zoen van een kapoen,
Katryn

Gepost door: Katrijnn | 03-08-06

De commentaren zijn gesloten.