21-08-06

PK Aflossingen

Gisteren hebben we deelgenomen aan het PK - Aflossingen.

Rietje, Jessica,Cynthia & ik namen deel aan de 4x400m, Een zware opdracht namelijk tegen L.A.T (Sofie VDB, Femke Van mulders, Anke Christeans & Hannelore Bellemans).

 

Toen ik in lebbeke kwam hoorde ik dat Jessica een buikgriep had en twijfelde om te lopen, ons 3de loopster Cynthia sukkelt ook al een hele tijd met haar enkel het was dus gokken wat het ging worden. Rietje was goed gestart en gaf de stok aan Jessica rietje had ongeveer 61". Jessica had duidelijk haar dagje niet ze gaf de stok aan cynthia in een tijd van ong. 64" (geen erg meid je had buikgriep) Cynthia liep korter op Anke Christeans (lat) maar geraakte er niet over ze had ong. 59.5". Ik dan Hannelore liep al zeer veel voor me dus inhalen kon ik echter niet meer, ik was mss wel iets te bruusk gestart maar ik had geen andere keuze ik heb toch wat terrein goed gemaakt en we finishte 2de achter een sterk L.A.T Team ;-) Proficiat aan jullie. Mijn tijd was ong. 58" dus ik ben tevreden. Als ploeg stonden we minder sterk maar dat kan allemaal geen kwaad verliezen van LAT is geen schande hé.  Vrijdag is het voor mij de DAG, ik zal van start gaan op de MVD :-), Hopelijk heb ik de benen van gisteren want echt goh ze voelde goed fris aan. Maar dat wilt natuurlijk niets zeggen ( ik noem nog steeds mariska ) kan nog veel mislopen dan héhé.

Groetjes Mariska

Cynthia (4x4) Mariska (4x4) Sarah (4x100) Rietje (4x4)

 

Riet startster & Mariska Slotloopster samen op de foto voor de wedstrijd...

Hevige mariska mét de stok ;-)

 

Sport is hard éh Dimitri ;-)

Kim barbé ( overwinning 4x800m ) klasse foto !!
 
Groetjes mariska ..xx...

 

11:36 Gepost door Mariska | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

voor een lieve meid Bedankt vr je berichtje op mn GB :-) bedankt vr de steun.
Ja stilaan kom ik terug he. Mss is een mooie tijd nog nt voor dit jaar maar volgend jaar zal dit 800m-duo nog van zich laten horen he!
Dikke kuzz meid
Ik supporter voor jou tijdens de memorial, hopelijk mag het de kers op de taart zijn na een super seizoen! Ik duim...maar ben er zeker van dat dat vlotjes gaat verlopen;-) tot snel meisje

-XXX-

Anke

Gepost door: Anke | 21-08-06

De commentaren zijn gesloten.