26-08-06

Memorial van Damme => Waauw <=

Hoii zoals jullie wel al weten liepk een 1000m op de MVD. En zoals verwacht had ik zenuwen ... Brrr het grote stadion, het proffesioneel gedoe twas echt zalig. We werden opgevangen ongeloofelijk we waren precies echte wereldsterren. De moment ; toen we op de piste mochten kwamen toch wel zenuwen niet overdreven gwn stress, ik hoorde overal mijn naam maar ik kon niemand zien door het massa's volk, op een paar na natuurlijk ;-). De wedstrijd ik was aan het dromen denk'k, ik had zelfs niet gehoord aan de lijn... de eerste ronde kan ik me niet meer herr. ;-) ik besefte het pas als ik mijn tussentijd zag van de 800m: nl 2.20. Toptijd zat er al niet meer in, ik kwam toe in een tijd van 2.56.98 Mijn 2de beste ooit. Ik ben beetje ontevreden maar ik weet ook dat ik beter kan. De zenuwen sloegen in mijn benen wat wil je zo'n groot evenement. Ik ben blij dat ik heb mogen deelnemen en heb er van genoten (iets teveel mss) Maar Bon, dat is niet erg. Ik heb een paar foto's (de rest volgt nog hoor)

ik wil ook de mensen bedanken die foto's van me getrokken hebben, bij deze DANKU

groetjes Mariska x

 

 

Ik op de piste !
 

 

 
 

 

13:29 Gepost door Mariska in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

*** Ik kan goed begrijpen dat je veel stress had door dat grootse gedoe met al die wereldsterren, en eens je dan op de piste staat is het nog veel erger. Ik had al een fantastisch gevoel vanop de tribune, dus je moet ni vragen welk gevoel je had op de piste zelf hé!
Misschien heb je niet zo goed gelopen zoals je zelf zegt, maar de wedstrijd was heel aangenaam om naar te kijken (met de verrekijker lol)!
Veel succes verder voor het BK binnen een paar weken!
Keep running, zoeniesss

Gepost door: Katrientje | 26-08-06

Te laat! Dag scheetje!
Sorry hoor, maar ik was er dus niet om u te zien lopen. Ik was te laat... Ma ik heb wel heel hard aan u gedacht! Ik wou er echt op tijd zijn, maja das dus ni gelukt. Ik had u graag bezig gezien! Ma binnen een paar jaartjes zal ik u daar zeker nog zien meedoen, gij geraakt er wel!
Dikke zoen, Valerie -x-x-x-

Gepost door: Valleke | 26-08-06

waaw! Hoi Marisje!
Waaw proficiat hoor mee uw 1000, ik vind da ge da keigoe gedaan hebt!!! Kheb aan u gedacht zenne! Moest kik daar staan tussen al da volk, ik zou flippen van de stress en suuuuuuuuperslecht lopen :p dus nen dikke proficiat voor u hoor!!!
Beze
xxx Linnemin

Gepost door: Linnemin | 29-08-06

De commentaren zijn gesloten.