26-08-06

Riet verpulverd mijn Clubrecord over de 400m

Hoi Bezoekertjes,

hier ben ik dan (terug) , ik ben vandaag speciaal naar lebbeke gereden om riet van fleteren te zien lopen, ik had al het gevoel dat het vandaag de dag ging zijn dat ze onder de minuut ging lopen. En dat zei ik ook toen ze op Lebbeke toekwam. Ik keek met alle spanning naar de wedstrijd en ik zag hoe rietje zo ontspannend liep, ik wiste het al na 100m én zei dat ook tegen Pieter waauw rietje duikt vandaag onder de minuut, en lieve mensen dat deed ze schitterend ze behaald een knappe chrono nl: 59.53 (dikke proficiat) mijn oud record bij de cadetten meisjes bedroeg 59.67. Records zijn er om verbroken te worden en dat is juist het mooie aan de sport. Ik ben zeer blij dat Rietje zo goed gelopen heeft, als je haar op trainingen ziet lopen ze geeft gewoon altijd alles en dat vind'k zo prachtig ze doet er echt veel voor en dat mag beloond worden.

Rietje dikke proficiat & ik wens u veel succes voor het komende BK. & natuurlijk is dit ook een goede zaak voor ons 4x400m Team, dat het zelfde is zoals het PK maar dan met 1 verandering (dat is de suprise ;-) ) Maar we gaan alvast voor de 4 min. Het moet lukken.

Rietje nog eens proficiat je verdiende het!

&& => Ons liedjnn " er kan nog altijd een tandje bijj ... "

JUST GO FOR IT !!!

Mariska

 

Rietje samen met mariska op het pk.

23:46 Gepost door Mariska in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Memorial van Damme => Waauw <=

Hoii zoals jullie wel al weten liepk een 1000m op de MVD. En zoals verwacht had ik zenuwen ... Brrr het grote stadion, het proffesioneel gedoe twas echt zalig. We werden opgevangen ongeloofelijk we waren precies echte wereldsterren. De moment ; toen we op de piste mochten kwamen toch wel zenuwen niet overdreven gwn stress, ik hoorde overal mijn naam maar ik kon niemand zien door het massa's volk, op een paar na natuurlijk ;-). De wedstrijd ik was aan het dromen denk'k, ik had zelfs niet gehoord aan de lijn... de eerste ronde kan ik me niet meer herr. ;-) ik besefte het pas als ik mijn tussentijd zag van de 800m: nl 2.20. Toptijd zat er al niet meer in, ik kwam toe in een tijd van 2.56.98 Mijn 2de beste ooit. Ik ben beetje ontevreden maar ik weet ook dat ik beter kan. De zenuwen sloegen in mijn benen wat wil je zo'n groot evenement. Ik ben blij dat ik heb mogen deelnemen en heb er van genoten (iets teveel mss) Maar Bon, dat is niet erg. Ik heb een paar foto's (de rest volgt nog hoor)

ik wil ook de mensen bedanken die foto's van me getrokken hebben, bij deze DANKU

groetjes Mariska x

 

 

Ik op de piste !
 

 

 
 

 

13:29 Gepost door Mariska in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

24-08-06

Morgen is het zover !

Hoi Lieverdjes

 

Morgen is het zover... de Memorial Van Damme. Ik ga om 18.17 Lopen ;-) Dus duimen éh mensen . Afgelopen dinsdag heb ik mn laatste training gedaan nl: 3x600m ze gingen vlotjes en ontspannen mn tijden waren : 1.49 ' 1.48 ' 1.45 '. Vandaag moet ik juist nog loslopen...de zenuwen zijn er toch al hoor, maar ja ik vind deelnemen al zeer belangrijk en hopelijk loop ik goed eh ;-) altijd mooi meegenomen natuurlijk. Mensen jullie mogen altijd foto's van me nemen éh ;) want den paps is gaan werken en kan me dus gewoon niet zien lopen éh vinde dat niet erg? maja het werk gaat nog steeds voor eh .

 

Allée ik ga jullie laten,,

vergeet niet te duimen.

Groetjes mariska x & wie dat er komt kijkén roepen iii ;-).

 

De startlijst:

1000m Vrouwen / 1000m Femmes (-23)
420Barbara MAVEAU (BEL)
421Lindsey DE GRANDE (BEL)
422Lieselot MATTHIJS (BEL)
423Agnes LAURENT (BEL)
424Charlotte MAHIEU (BEL)
425Mariska PAREWIJCK (BEL)
426Marieken VERHAEGHE (BEL)
427Sofie VAN ACCOM (BEL)
428Elke STEFFENS (BEL)
429Nathalie VAN ROYEN (BEL)
430Marlies SCHILS (BEL)
431Kirsten BRAEM (BEL)
432Machteld MULDER (NED)
433Manon KRUIVER (NED)
434Lotte VAN DEN BOOM (NED)
435Kristine STRACKX (BEL)

11:47 Gepost door Mariska | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

21-08-06

(Nieuw) De Spurtersite van Ac Lebbeke

Sinds binnenkort is er ook spurtersite van ac lebbeke. Sam Van Fleteren heeft verborgen talenten hij is namelijk de bezieler van deze prachtige website. Het is een aanrader, ik zou maar eens gaan kijken tis prachtig.

 

 
Groetjes Mariska.

 

 

16:01 Gepost door Mariska in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

PK Aflossingen

Gisteren hebben we deelgenomen aan het PK - Aflossingen.

Rietje, Jessica,Cynthia & ik namen deel aan de 4x400m, Een zware opdracht namelijk tegen L.A.T (Sofie VDB, Femke Van mulders, Anke Christeans & Hannelore Bellemans).

 

Toen ik in lebbeke kwam hoorde ik dat Jessica een buikgriep had en twijfelde om te lopen, ons 3de loopster Cynthia sukkelt ook al een hele tijd met haar enkel het was dus gokken wat het ging worden. Rietje was goed gestart en gaf de stok aan Jessica rietje had ongeveer 61". Jessica had duidelijk haar dagje niet ze gaf de stok aan cynthia in een tijd van ong. 64" (geen erg meid je had buikgriep) Cynthia liep korter op Anke Christeans (lat) maar geraakte er niet over ze had ong. 59.5". Ik dan Hannelore liep al zeer veel voor me dus inhalen kon ik echter niet meer, ik was mss wel iets te bruusk gestart maar ik had geen andere keuze ik heb toch wat terrein goed gemaakt en we finishte 2de achter een sterk L.A.T Team ;-) Proficiat aan jullie. Mijn tijd was ong. 58" dus ik ben tevreden. Als ploeg stonden we minder sterk maar dat kan allemaal geen kwaad verliezen van LAT is geen schande hé.  Vrijdag is het voor mij de DAG, ik zal van start gaan op de MVD :-), Hopelijk heb ik de benen van gisteren want echt goh ze voelde goed fris aan. Maar dat wilt natuurlijk niets zeggen ( ik noem nog steeds mariska ) kan nog veel mislopen dan héhé.

Groetjes Mariska

Cynthia (4x4) Mariska (4x4) Sarah (4x100) Rietje (4x4)

 

Riet startster & Mariska Slotloopster samen op de foto voor de wedstrijd...

Hevige mariska mét de stok ;-)

 

Sport is hard éh Dimitri ;-)

Kim barbé ( overwinning 4x800m ) klasse foto !!
 
Groetjes mariska ..xx...

 

11:36 Gepost door Mariska | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

17-08-06

 Hoi Ik mag meedoen aan de MVD -23 jarigen

Hoi
 
Ik liep deze week al op de toppen van mijn tenen, omdat ik zo graag op de memorial van damme wou lopen, samen met men leeftijd genoten droomde we er van. Maar ja dromen is 1 ding maar je wilt dat je droom uitkomt. En dat is dus vandaag gebeurd, ik keek op de site van de VAL en ik zag mn naam staan bij de - 23 jarige! Het is staat dus vast ik loop gewoon de MVD (voorprogramma). Ik ben zeer blij want dit is voor mij een beloning op toch al een mooi seizoen. Ik kijk er echt al naar uit :-). Het zal een feest worden :-) maar hopelijk loop ik ook goed maar eigelijk dat kan me nu nog niet zoveel schelen hihi ik moet eerst zondag nog aantreden in Lebbeke namelijk voor de Provinciaal Kampioenschappen 4 X 400m. Dat is een goede voorbereiding voor mijn 1000m op de Memorial éh tklinkt zo echt eh .
Allée Groetjes
& niet vergeten duimen eh ;-).

 

Deelnemers -23 jarigen Memorial Van Damme

 

12:34 Gepost door Mariska in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

08-08-06

Gouden 800m in Lebbeke

*Verslagje* Gouden 800m Lebbeke
 
Zondag 6 aug. nam ik deel aan de jaarlijkse gouden 800m. Mijn voornaamste concurrente was Nathalie Van Royen (heeft altijd al de gouden 800m gewonnen). Ik starte goed en liep net achter nathalie, we waren meteen met z'n drietjes weg nl: Nathalie, ik & Birgit Van Boxstael. We kwamen vrij traag door nl: 67, mijn benen voelden niet zo fris aan de 2.11 zat er nog beetje in vrees ik. Nathalie spurte de laatste 80m van me weg en won ( weer ) de gouden 800m. Ik werd (weer) 2de met nog 2.15.50 3de werd Birgit. (hier een paar foto's van mn wedstrijd )
 
Bij de Seniors dames was het een sterk deelnemers veld, Nl: De Belgisch Kampioene Lieselot Matthijs, de Nr 2 van het BK Nicole buytaert, Profatleet Stephanie de croock en Mieke Geens. De belgisch kampioene won de wedstrijd in een knappe tijd nl: 2.08" voor Nicole buytaert 2.10" Stephanie de croock werd knap 3de in 2.11. (Hier een paar foto's van de Seniors vrouwen )
 
Bij de Seniors mannen was het ook een sterk deelnemers veld: o.a de mannen van RC Gent, Soufiane Zahafi (EA), Jonas Roels & Kim Barbe (L.A.T) Profatleet Mario Van waeyenberghe enz. In deze reeks werd er ook flink doorgelopen, Tim Rogge kwam als eerste over de finisch met een knappe en sterke tijd 1.49". Kim Barbe kwam als 5de over de meet met 1.55 gevolgd door clubmakker Jonas Roels 1.56". Ziezo tot volgend jaar zou ik zou zeggen ;-). (hier een paar foto's van de winnaar en het groepje)

14:09 Gepost door Mariska in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |