10-09-06

Bk Te luik

Geen commentaar wél foto's ...

Ik ben gewoon 4de geworden, tjah slecht zeker ... vanaf morgen ga'k 1 maand rusten. En dan eens goed nadenken over seizoen 2006-2007.

 

Foto's:

Klaarmaken ...

Dromenland...

 

Ollaa beter minder show :) en beter lopen ..

 

 

1ste ronde... traaagg !!!
 
 

 

 

 

23:28 Gepost door Mariska in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

kop op Kop op , Mariska.
Rome is niet in één dag gebouwd. Je moet sterkte halen uit je tegenslagen. In sportwedstrijden zijn er altijd winnaars en verliezers. Dat is inherent aan de sport. Je moet opnieuw verder werken naar een volgende succes.
Niets belet u natuurlijk om inderdaad na te denken over hoe het volgend jaar beter kan.
Laat je schouders vooral niet hangen.
Je hebt de drive om een goede atlete te worden.
De aanhouder wint !

Frank

Gepost door: Frank | 11-09-06

gedichtje vr jou Gelukkig zijn

Gelukkig zijn
is de moeilijkste weg
die we gaan
omdat we
confrontaties nu eenmaal
niet uit de weg kunnen gaan.

We moeten lopen
en blijven lopen
ook als we niet willen.
De weg is lang
nergens zien we een einde

maar weet je
eigenlijk willen we
graag lopen.

Want steeds weer
komen we op onze weg
bloemen tegen
die ons gelukkig maken.

Wil Engelen

Gepost door: Anke | 11-09-06

Lotgenoot Dag mijn allerliefste schatteke!
Ik weet dat je nu ontgoocheld bent en ik weet ook niet goed wat ik nu moet schrijven, alleen dat je de moed er moet inhouden, want je hebt echt enorm veel talent om het te maken. Geef het zeker niet op, want iemand als jij heeft de atletiek nodig en ikke ook!
Geniet van je maandje rust en daarna kan je er terug invliegen!
Dikke zoen x

Gepost door: Valleke | 11-09-06

Sééég! Hééj mn lieverdje!
Kweet ontzettend goed hoe je jouw nu voelt, je denkt dat de benen goed zitten, je denkt wel dat je goed gaat presteren, en dan is er die wedstrijd, en dan lukt het gewoon niet.. Kwéét echt heel goed hoe dat voelt, en ik was ook erg ontgoocheld van mijn bk.. Maar je weet evengoed als ik dat we bij die ene wedstrijd niet mogen blijven stilstaan.. Het is een off-day, wat de oorzaak precies is .. Dat kan niemand echt goed weten hé! Maar ik weet wel dat je het fantastisch hebt gedaan dit seizoen, een heel goede sb op je 800m, een nieuw pr op 1500 en 1000..en jouw deelname op de memorial maakt dat ik superfier ben ( en altijd zal blijven!!) op jou! Ik weet dat je zo goed je best doet, en je bent ook al gekwetst geweest enzo, dus wees maar fier op wat je gepresteerd hebt!(en denk niet te veel aan dat bk..). Je hebt me vorige week na het bk gehoord aan de telefoon, en ik vond dat echt lief van je, dat je me zo troostte.. ! Je moet gwn leren uit deze wedstrijd, ik weet niet precies wat het was.. mss wat te veel stress ? Maar kop op meisje! Weet dat ik er altijd zal zijn voor jou! Ennnn... Jij & ik .. Wij blijven darlingetjes voor altijd ! Whatever happens:) En ik denk ook dat de atletiek altijd zijn goede prestaties en ook slechte prestaties heeft.. Het is gewoon zó! Laat het nu even achter je, denk er eens goed over na, en geniet dan van je welverdiende rust! En daarna goed supporteren voor mij op de cross é meid! Kzie je megagraag ! ( en khoop daje iets gehad hebt aan mijn woorden..:) )
Dikke kus,
Katryn.

Gepost door: Jouw Allerliefste Darling! | 11-09-06

Laat de moed niet zakken Mariska!! Het kan altijd eens wat minder goed gaan zoals afgelopen zondag het geval was, maar je mag de hoop niet opgeven.
Je moet op je tanden bijten en later zal je zien dat je heel knappe tijden hebt gelopen.
Dat er al eens een wedstrijd minder goed gaat is normaal (kijk naar mij, ik loop al heel het jaar slecht!), dat gebeurt met Kim en Tia ook wel eens.
Je mag nu zeker niet door die ene slechte wedstrijd de moed laten zakken.
Er zijn heel veel mensen die achter je staan en je steunen door dik en dun, denk maar aan je familie, vrienden, andere atleten (zoals Katrijn die dat ook heel mooi neergeschreven heeft hieronder) ... waaronder ook ik!
Dus kop op hé!
Katrien

Gepost door: Katrien | 13-09-06

De commentaren zijn gesloten.