12-11-06

Cross Te Tilburg

12 November omstreeks 14u15 starten de dames aan hun korte cross, zoals de speaker vertelde veel mooi's aan de start ... !

 Ik stond naast ons Birgit aan de startlijn (kwil wel vertellen dat ze een rare methode hebben..! Ik starte goed maar kreeg al snel stampen .. ben nog ni klein genoeg .. na de eerste passage liep ik ong. 13de en Birgit net achter mij. Wij tegen al die seniors goh het ging snel ... het parcours lag er modderig bij ... wat niet echt mijn ding is maar toch hebk mijn 13de plaats kunnen behouden. birgit werd mooi 12de. ( 3de van mijn Jaar ...) Ik ben tevreden ik had een zeer goed gevoel,, maar zoals Frankie zei " je kan nog veel beter maar het was zeker niet slecht".

Bij de Seniors mannen stonden 3 Latters aan de start van de korte cross nl: Tim Clerbout, Jonas Roels & Junior Jan van de broeck. Tim liep zeer ontspannen ... Jan die zeer sterk gestart was liep in de buurt van Jonas Roels ... in de laatste ronde (aan de stomme heuveltjes  plaatste Tim een versnelling hij had al een ruime voorsprong en zo was de zege binnen. Jonas spurte nog naar een 21ste plaats terwijl Jan niet mocht onderdoen met zijn 24ste plaats.

Proficiat x

DSC_0322-800

 

 

DSC_0325-800

(hier bijna gevallen :p)

DSC_0346-800

Leve de korte cross !!

 

DSC_0347-800

 

Danku voor de mooie foto's (Luc en Chantal)

Groetjes Mariska

19:23 Gepost door Mariska | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.