19-11-06

Duffel sterke 3de Plaats ...

Vandaag was het de cross in Duffel, ik had het voorhand al gezegd een lange cross is niet te onderschatten. Maar wat ik vandaag heb laten zien dat had ik nu ook weer niet verwacht de benen voelden zo goed aan. Ik ben 3de geworden (Onverwacht) ik zeg het niet vaak maar ik heb supergoed gelopen. Ik ben superblij zelle Vicky Jansen werd knap 1ste ( Belgisch Kampioene cross gwst bij de Schol.) en 2de werd Nikki Fouque ook een zeer sterke dame die deze zomer belgisch kampioene werd over de 2000m steeple. Ik ben tevreden, Frankie is tevreden wat moet er nog meer zijn?! Ik wil de supporters zeer erg bedanken > Dankuuu <.

Mariska PAREWYCK werd knap 3de bij de juniores op het lange werk

Podium

Opwarming!
Opwarming ...
Bocht
Hier ni op mn gezicht letten (kzagget nog ni goe zitten toen :p)
ontspannen

1ste ronde ... nog zeer ontspannen

2de ronde
2de ronde ( als je goed kijkt zieje Kim Offergeld en Nikki Foque.)
aanval
Versnelling tegen seniore ..
aankomst

Aankomst ...

Podium

 

3de plaats ...

 

 

 

 

 

Verslag Frankie De Feyter:

Een uitgebreide LAT-delegatie heeft deelgenomen aan de cross te DUFFEL. Deze sterk bezette veldloop ging door op en rondom het sportcentrum aldaar. Bij de benjamins hadden we reeds podiumplaatsen. Kiana DE KINDER werd 2de bij de meisjes (°99) en Stan DIELEMAN werd 3de bij de jongens (°98). Bij de pupillen meisjes (°96) viel Hanne VAN DEN BROECK nipt naast het podium. Ook Laurien BELLEMANS werd 4de maar dan bij de miniemen meisjes (°95). Een 3de medaille kwam er van Mariska PAREWYCK bij de juniores. Zij werd in deze lange cross (5,2km) 3de op slechts 10" van de winnares Vicky JANSSENS (AVOS) en Nikki FOQUE (WIBO) ging in de laatste 150m over haar.

Kiana DE KINDER stond weer op het podium in Duffel (2de)  Stan DIELEMAN werd 3de bij de benjamins (°98)

 

 

 

 

 

 

 

(Verslag Kim Barbe) Van ons clubke deden Birgit en Mariska

mee, als juniors. Beiden startten goed in de groep, want met die top-seniors erbij ging het meteen zeer snel voorraan. Birgit had niet haar dagje en moest nog enkele plaatsjes vrijgeven, terwijl Mariska het schitterend deed. Onderweg kreeg ze zelfs uitzicht op de overwinning met Vicky Janssens hoogstens een 50m voor haar. Helaas werd die overmoed nog betaald aan de finish ging er nog een andere juniore haar vooraf. Toch een knappe prestatie..

18:33 Gepost door Mariska | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

SUPER Hey Miss,

Zeg wilt ge de anderen ook nog eens iets gunnen ja..... héhé Graptje hé...SUPER goed meid! Als je dat kan als niet crosser :)
Na Tilburg nu dit....ik zou nog een paar crosskes meepikken deze winter (altijd goed voor de fysiek) en wat er uit komt ...heb je hé.

Jammer dat ik er niet was ....maar 'k hou zo'n ferme prestatie zeker te goed in één van de volgende wedstrijden !

xx, J.

Gepost door: Jörgen | 20-11-06

PRACHTIG!!!!! 1 707 Janssens Vicky 88 AVOS 18'27
2 642 Foque Nikki 89 WIBO 18'35
3 636 Parewyck Mariska 88 LAT 18'37

Door de updatelijst van skynetblogs op het einde van vorige week, kwam ik toevallig op je blog terecht. Omdat ik nog een paar mensen ken die in Duffel liepen zondag, heb ik meteen ook eens gekeken hoe jij het ervan af had gebracht. GEWELDIG!! GROTESK!! Je bent derde, en eigenlijk net niet tweede, en nr.4 heb je een heel eindje achter je gelaten. Je trainer kan trots op je zijn en je in zijn dreamteam stoppen. En ik, ik zal hier wel geregeld nog eens komen kijken, maar wens je alvast succes met je verdere loopcarrière, en die ziet er hééél beloftevol uit!

Gepost door: AnnAlice | 21-11-06

De commentaren zijn gesloten.