25-11-06

Dit weekend geen wedstrijd voor mij ...

Geen CC Roeselare

Na een week stil gelegen te hebben, zal ik dus zeker niet starten in Roeselare.
Na Duffel liep ik een lichte ontsteking aan mijn Achillespees op (waar ik nu geen last meer van heb), Maandag mag ik terug rustig beginnen en als ik geen pijn voel mag ik terug doortrainen naar Oudenaarde toe. Of ik start in Oudenaarde is nu nog niet zeker het zou kunnen dat we ons nu volledig concentreren voor de Indoor. Ik heb er alvast zin in ;-). Maar nu ik van het langere werk geproefd heb ga ik Indoor en Cross toch proberen te combineren. Ik wil vooral een goede pretatie neerzetten tijdens het PK te Ninove. Maar dat is nog een tijdje éh.
 
Morgen starten de Latters in Roeselare/Zele. Ik wil hun alvast Succes wensen
Ook mijn Oude clubmakker Jerry: Gaat ervoor je kunt't !!
 
Hopelijk kan ik na maandag de trainingen hervatten ...
Liefs Mariska ...

17:26 Gepost door Mariska | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Bakje troost Neen, geen koffie. Alleen de wetenschap dat 5 dagen niet trainen je slechts 1 procentje conditieverlies kost. Hopelijk is Achilles je weer goed gezind, en kan je deze week hervatten. Succes!! (Indoor? - Lijkt me eigenlijk niks; geef mij maar de buitenlucht, en beuken tegen de wind als 't moet (zoals in Natuurloop Lier zaterdag). Grtz.

Gepost door: AnnAlice | 27-11-06

:-D Ieps,

Eeen weekje rust...kan nooit kwaad, spijtig van die stomme pezen maar je kan het beter onmiddellijk goed verzorgen dan is de kans dat het erger wordt of terugkomt heel klein hé!:-)

Veel succes nog met de crossjes die nog komen, en de indoor! Ik zal zeker ook duimen;-)!! Tot de volgende!!!

xxxx

Gepost door: Elke | 30-11-06

De commentaren zijn gesloten.