08-01-07

Uitslag dopingcontrole

Vandaag kreeg ik dan eindelijk mijn resultaat van de dopingcontrole (17/12/06). De uitslag was zoals ik verwacht had, geen verboden middelen in mijn urine staal gevonden . Khad niets anders verwacht zelle. Vandaag ga ik power trainen met de club,, is altijd zeer gezellig en zeer lach wekkend vooral als je achter Jonas staat als hij de springoefeningen moet doen. Dinsdag ga ik dan een duurloop doen en woensdag dan doortrainen naar het pk cross toe. Ik ga woensdag ook eens naar Chriss Abbeloos Kim barbe en Jerry van de eede hebben mij die aangeraden dus ik ga eens langs voor een accupunctuur behandeling, Ik doe alles om mijn voetje te helpen natuurlijk. Trouwens danku voor de tip .

 

Ik wens ook Katrijn nen dikke proficiat met haar 2de plaats in Hulshout ze is opweg naar een goed PK en Bk, let maar op ze zal er staan !

Mariska

17:57 Gepost door Mariska in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Dankje! danku lieve darling voor de vermelding op jouw blogje! WE zullen wel zien wat het wordt, ik maak alleszins al goeie vorderingen ! ZOnder stress hé! :) kben zo tevreden ! Haha jij nr de dopingcontrole! daar wist ik nog niets van =) Haha sjans daje nie positief waart ze ! :d XxX Hvj(l)

Gepost door: Katrijn | 08-01-07

De commentaren zijn gesloten.