14-03-07

 

Helaba
gisteren was mijn BK niet om over fier te zijn. Ik werd 24ste (Belg), Ik wou wel top 30 maar in mijn achterhoofd zat toch wel een top 20 plaats of een plaats kort tegen Melissa. Het draaide niet dat is het gewoon een slechte dag op een verkeerd moment... mja dat ben ik ondertussen aan het gewoon worden. Het enigste positieve daaraan is dat ik toch mijn vechtlust heb laten tonen en niet heb opgegeven...want dat duiveltje kwam in mij toch eens opdagen om uit de wedstrijd te stappen. Maar daar begin ik niet meer mee...! Wat mij een beetje kan troosten is het feit dat ik 2de (Belgische) Junior ben geworden...! Veel troost is daar niet aan want het was gewoon onder mijn niveau, en als het slecht was dan moet het ook gezegd worden!
 
Nuja het is voorbij, ik heb mijn best gedaan en ik heb mijn grootste vijand (opgeven) overwonnen en daar ben ik wel fier over!
waar ik nog fier over ben is het feit dat mijn DARLING Belgisch Kampioen is geworden! Ik wiste het gewoon, ik zag het in Dour de kampioen van 06, heeft haar titel met glans verlengt! Proficiat meisje schitterend!
 
Ook mijne partner den arno:p,, heeft het schitterend gedaan hij werd knap 3de, maar hij staat als 2de in de uitslag. Omdat Braam Goessens uit de wedstrijd is gepakt... ik weet er het fijne niet van ik heb de duwpartij niet gezien dus ik kan me daarniet over uitspreken. Toch een dikke pluim voor Arno die dit seizoen nog een operatie onderging aan zijn appendix, maatje super gedaan!!! Ook Evelien behaalde een medaille ze werd 2de bij de cadetten damens! Dikke proficiat!

12:41 Gepost door Mariska in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Darling.. Je hebt toch wel goed gelopen?! Je zegt zelf van niet maar ik vind het bijlange niet slecht hoor! Jouw doel is die zomer en dat je jezelf kunt oppeppen om een bk enzo te lopen vind ik prachtig! Je weet wat je kan en ik weet dat ook en we zullen da wel zien vandezomer! Dan ben jij de TGV ipv ik=)
xxx hvj lievrd!(l)
Katrijn x

Gepost door: Katrijn | 14-03-07

hey Mariska,
zeker nie wanhopen met uw resultaat. Met een hematocriet van lager dan 40 hebt ge nog een goed resultaat neergezet in mijn ogen. Volgende keer misschien bloed laten trekken een maand voor't BK en ijzer, foliumzuur, testosteron,enz. laten nakijken. Deze kunnen uw laag hematocriet veroorzaken.
groeten
Kelly

Gepost door: kelly | 15-03-07

De commentaren zijn gesloten.