10-04-07

Zeer lichte teenblessure

Hoi

Niet zo heel goed nieuws, Donderdag hebben ze op Lebbeke de sintelbaan aangepast nieuwe kiezelstenen. Het is er moeilijk doorlopen en daar heb ik mijn teen een beetje overbelast. Ik ben dan vandaag naar Dr. Peeters getrokken om het toch eens te laten onderzoeken en het is niets ergs.. mijn gewrichtje is licht ontstoken en ik moet nu 2 dagen rusten... dus zal ik ipv te gaan trainen gaan aquajoggen om toch bezig te blijven... het is wel zeer vervelend maar omdat ik een beetje platvoeten heb zal ik dan toch terug mijn steunzolen beginnen dragen.. aantal specialisten hebben me dit toch aangeraden, Veerle D'haese, Chriss Abbeloos, Dr. Peeters... ik zal dan maar luisteren en toch de zolen dragen. Vrijdag mag ik dan terug doortrainen dus ik verlies eigelijk niet veel...

 

Vorige vrijdag werd mijn bloed gecontroleerd en daar was alles oké ;-) mijn Ijzer was 118 en Ijzerreserve 182 ... ik moet dus niet klagen... mijn Hematocriet was vorige maand 35 en nu terug gestegen naar 38.7 dus dat begint ook inorde te komen.

 

Alléé groetjes && tot snel

xxx

22:56 Gepost door Mariska in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Aiaiai Klinkt ambetant, zo'n onstoken teentje. Dan investeren ze keer in een nieuwe piste, lol. Hopelijk ben je er snel vanaf, we blijven duimen.

Greetz

Gepost door: Achieltje | 11-04-07

Tis idd nogal irritant, da nieuw gedoe, ook bekan mijn voet omgeslagen
teentje klink klein mr kan veel pijn doen, veel beterschap!

Gepost door: Sam | 11-04-07

De commentaren zijn gesloten.