21-04-07

Morgen Ninove

Morgen loop ik mijn eerste wedstrijd, nl: een 200m. Het klinkt niet echt goed in de oren bij mij omdat dat veel te kort is.
Maar voor een 800m is het nog veel te vroeg dus bouw ik eerst wat op en loop ik de 200m voor mijn snelheid te testen. Volgende week is het dan PK, ik ben daar nog niet helemaal klaar voor want de topvorm heb ik nog niet bereikt en dat zou ook veel te vroeg zijn natuurlijk. Dus we zullen wel zien wat het allemaal geeft é.
 
voor morgen hoop ik rond een tijd van 27.43 (mijn PR) ik weet niet of dat zal lukken maar gewoon blijven gaan is de boodschap é.
Vandaag gaat Hannelore in Hamme lopen ik wens haar zeer veel succes bij deze en ze zal het goed doen ik denk rond een tijd van 42" omdat ze zo inform zit é ;-)...
 
Morgen zullen er ook andere latters lopen o.a, Kenny, Sofie, Cynthia, Jonas (mss). Het zou kunnen dat er nog gaan lopen maar daar weet ik nietske van :-).
 
Tot morgen dan é
Vele groeten
 
Mariska

10:50 Gepost door Mariska in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Iepzz;)

Succes morgen hé;) kduim voor je;)
Beetje wedstrijdritme opdoen hé want het seizoen is nog vroeg! Maak er maar het beste van ;) kweet dat je het kan;) mijn steun heb je al;) dikke zoen u maatje!

Gepost door: Thomas | 21-04-07

De commentaren zijn gesloten.