22-04-07

2 PR's maar ik zal nooit een spurtster worden

Zoals jullie al wisten ging ik vandaag 200m lopen, maar ik kreeg het ook nog eens in mijn hoofd om de 100m ook eens te doen.
wat achteraf eigelijk niet zo'n goed idee was, want dat verliep niet echt vlotjes ;-) ik kwam toe in een belachelijke 13.76 ik moet veel beter komen maar zoals ik al eerder zei dat is nu niet echt waar ik van wakker lig. Mijn 200m was iets beter maar toch ook niet om te zeggen waauw hoor het spurten ligt me echt niet ik kwam als 3de over de lijn met een tijd van 27.36. Het zijn dan wel 2 PR's maar dat is het dan ook.
 
Eigelijk had ik toch wel beter gehoopt maar bon :-).
Eva heeft ook meegedaan op de 200m ze was wat teleurgesteld maar daar heeft ze eigelijk geen redenen voor ze is nog maar net aan het trainen en kan moeilijk een toptijd verwachten, nu weet je waar je staat en geen zorgen je loopt dit seizoen nog een betere tijd hoor ;-)! Ik had dan toch een cola-light aan mijn been .
 
Lindsey De Grande heeft nog eens laten zien wat klasse is, ze liep op haar eentje naar 2.06.25 => EK Limiet. Dikke proficiat meiske!
Ook aan Lynn van der stricht een dikke bravo, ze liep zo vroeg in het seizoen al naar 2.10.96 wooow! Ik ga nog afzien dit seizoen .
 
 
 
100

Ik volle gaze op de 100m ...
ninove me mama

ik net na mijn wedstrijd

200

 

nu alles geven over de 200m

aankomst
aankomst ;-)
eva maris

Uitblazen ...

19:43 Gepost door Mariska in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Mooi Toch mooi als je op ene dag 2 PR's kunt breken, op een afstand die je niet ligt. Dat belooft voor de nabije toekomst, als je in topvorm bent op jouw afstanden...

Greetz

Gepost door: Achieltje | 22-04-07

das toch goed gedaan 2 PR's je moet aan mij ook niet vragen om lange afstand te lopen ieder zen eigen ding hé je bent goed bezig tot nog es op een wedstrijd of op msn hé groetjes xxx

Gepost door: jarno vercruysse | 23-04-07

Proficiat met je 2 nieuwe PR's! Het seizoen is nog maar net bezig en nu al 2 nieuwe records, ik ben benieuwd voor de toekomst!! Groetjes xx

Gepost door: Katrien | 24-04-07

De commentaren zijn gesloten.