20-05-07

400m Aalst... na 1 week ziekte

Hallo

Ik ben gisteren in Aalst van start gegaan over de 400m, eerst ging ik alleen gaan supporteren voor Birgit maar ik kreeg het in mijn hoofd om toch ook mee te doen als een training, ... Ik had op voorhand 62" in mijn hoofd omdat je een antibiotica kuur toch niet mag onderschatten.. ook al hoopte ik op natuurlijk een tijd onder de 60". Na de opwarming voelde ik me toch niet 100% krachtig ik voelde me eerder naar de flauwe kant... maar dat heb ik vaker dus ik besloot toch om te starten. Ik stond in baan 3 en Birgit in baan 4... ik starte vrij snel en ik toch al een beetje voorsprong op de rest... ik voelde me zeer goed dus ben ik blijven gaan en gaan... ik voelde laatste meters dat ik eigelijk wel sneller kon maar dat het er niet echt uitkwam... toch liep ik naar een mooie tijd 59.26 mijn 2de beste tijd ooit outdoor. Na een week ziek te zijn is dit toch wel knap en dat geeft me toch vertrouwen dat ik niet veel ben verloren van mijn conditie. Mijn clubgenote Birgit werd knap 2de in nog een mooie tijd 63"... wetende dat ze nog niet echt op snelheid heeft zitten trainen.

website.

 

Vr de start..

website1

 

aan de blok..

website2

 

...

web3

 

photoshop é .

web

 

web4

 

bibi mimi

 

1

1ste

geld

 

Geelld :-)

 

 

18:55 Gepost door Mariska in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

:-) proficiat !!!!
groetjes

Gepost door: Borriquito | 20-05-07

Hey Mariska!
Ik wou dat ik dat ook kon, zo'n goede tijd neerzetten terwijl ik ziek ben!! =)
Veel beterschap en succes met je volgende wedstrijd! Verzorg je goed zodat je er binnen enkele weken weer staat tussen al die andere toppers!!
Groetjes!!

Gepost door: Katrien | 21-05-07

sportieve groetjes Nog veel sportplezier ,
ik zelf doe aan wielrennen.
Daaaaag!!

Gepost door: steffi | 22-05-07

proficiat meisj x sterk van je hoor, na het nemen van antibiotica (ik durf da zelf nie nemen voor de gevolgen ;-) ) doe zo voort!
tof dat je haast op 1500m in Lokeren, maar kheb besloten dat ik 5000m zal lopen. 'k ging het wel een hele eer vinden moest ik jou als haas hebben ;-) !

liefs, Charlotte x

Gepost door: Charlotte | 26-05-07

De commentaren zijn gesloten.