08-06-07

FC Kessel-Lo

De examenperiode is voor de meeste atleten een feit maar toch zullen er nog heel wat LAT-ters aan de start verschijnen tijdens de "Meeting van Mon" te KESSEL-LO. Laurens SCHOCKAERT zal proberen op de 1.500m zijn selectie af te dwingen voor de EYOF. Hij zal samen met Jonas ROELS starten in de B-reeks (omstreeks 17u45). Onze prof-atleten Tim CLERBOUT zal deelnemen aan de A-reeks 800m rond 18u10 en Stijn STROOBANTS aan het hoogspringen omstreeks 16u15. Mariska PAREWYCK zal hoogstwaarschijnlijk ook in de A-reeks van de 800m starten (18u50) en Jan VAN DEN BROECK zal proberen de magische grens van de 50"00 te doorbreken op de 400m (17u15) en Niels PLATTEAU zal op zijn beurt proberen onder de 2:00" grens te blijven op de 800m (in het naprogramma rond 20u). Er zijn nog heel wat andere LAT-ters die zullen deelnemen en deze kan je terugvinden in de deelnemerslijst. Het volledige programma vind je hier. Spoedig na de wedstrijden zal je hier een verslag, foto's en de resultaten terug vinden. Alvast veel succes aan iedereen.

 

Verder zal ook training's partner Sara De Boey deelnemen in de A reeks van de 400m, Ik denk dat er een tijd onder de 60" inzit ;-) Veel succes meid.

 

 

Tot morgen alvast!

22:36 Gepost door Mariska in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Sara is aan 't leren, ik zal ik dus maar iets schrijven...Merci voor de steun, en geloof nu maar even hard in uw eigen als da ge in uw trainingsmaatjes gelooft...da PR moet eraan , hé !!!

Tot straks,

Nadja en de rest van de familie De Boey

Gepost door: Nadja | 09-06-07

Meisje, geloof maar in jezelf, je weet dat ik ook in jou geloof he... Dikke zoen,
Ik hoop dat het beetje beter weer wordt.
Jij bent mijn kampioentje, dat blijft altijd zo, ik roep je wel vooruit ze ;)
je bent een lieve schat

Matthias
Xke

Gepost door: matthias | 09-06-07

De commentaren zijn gesloten.