10-06-07

Kessel-lo

Hallo

Gisteren was het dan Fc Kessel-lo, ik mocht starten in de A reeks... tussen de grote kanonnen. Ik had gehoopt op een PR, maar de benen wouden deze keer niet mee, ik had een zwaar gevoel was het de afgelopen trainingen die nog in mijn benen zaten? Of gewoon geen goede dag? Ik zou het niet weten maar ik mag nog tevreden zijn over mijn wedstrijd... Ik weet dat ik sneller kan en het zal er wel uitkomen daar ben ik zeker van, maar ik had liever nu een 2.10" achter mijn naam zien staan. Maar dan moet ook alles verlopen..

 

Mijn tijd was 2.13.15, ik moet wel toegeven dat ik zeer regelmatig loop. Maar ik leg de lat hoog en kan moeilijk tevreden zijn met alles boven de 2.11"...!

Maar op training geef ik een goede indruk dus ik moet me allesinds geen zorgen maken. Normaal gezien is mijn eerst volgende wedstrijd 30 Juni in Nijvel.

kesselo 074-2
 
web

 

 

webs

 

Mariska x*

14:16 Gepost door Mariska in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

knap danku voor de reactie op men blog!
kheb je ondertussen bij men links gezet;)

Jij ook proficiat voor gisteren, twas een harde koers bij jullie!
Die 2.10 zal nog wel komen.. zeker als je ervoor wil gaan!

Groetjes,

Evelien

Gepost door: Evelien | 10-06-07

Goe gedaan... Klees net dat we hetzelfde probleem hadden zaterdag=p...ik had ook zo'n zware benen, da kan nie toevallig zijn, kdenk dat aan de piste lag=p...nee geen waar zu=)! Kwens je nu gewoon nog veel succes verder en mss tot in Zottegem nog keer maar da zal nog een tijdje duren=p!
dada=)X

Gepost door: koennn | 12-06-07

De commentaren zijn gesloten.