30-07-07

Als supporter naar de KBC-Nacht

Zaterdag trok ik samen met Kim naar de nacht van de atletiek, het beloofde een mooie atletiekdag te worden. In het jeugdprogramma werden er mooie prestaties neergezet door onze latters, Sara De Boey (1ste jaars cadet) werd er knap 2de in een mooie tijd en nieuw pr (2.16). Hannelore Bellemans won met een mooie eindspurt voor Eva Dejonghe met ook een zeer knappe eindtijd nl: 2.14". Femke Van Mulders die  haar eerste 800m liep van het seizoen was zeer teleurgesteld over haar eindtijd (2.25) wij weten ook allemaal dat dit geen tijd is voor Femke, maar na de clubstage zal ze wel op de gepaste momenten uitblinken. Ook een uitschieter van de 2de jaars miniem Camilla De Bleecker (DEIN) die een nieuw BR liep over de 1000m (2.55") ze verbrak er het record van Lindsey De Grande. Clubgenote Katrijn werd 6de in haar reeks bij de 800m dames in een 2de besttijd nl: 2.15".

 

Bij de 1500m mannen deed Jerry Van Den Eede het zeer goed, hij liep een zeer gedoseerde wedstrijd om sterk te finishen in 3.52 wat een seconde boven zijn PR is. Kim starte in een reeks waar iedereen aan elkaar gewaagd was, snel starten was dus de boodschap. Zoals in Luik starte kim ergens vanachter in het groepje en was inhalen in baan 2 de boodschap. Hij kwam ideaal door aan de 800m ongeveer in 2.03 maar door het duw en trek werk verloor hij wat op de 1000m (2.36). Na 1300m gaf Kim er de brui aan en stapte uit de wedstrijd met natuurlijk er een grote ontgoocheling bij. Zo snel mogelijk die teleurstelling vergeten en verder trainen naar de volgende wedstrijd. Die top chrono zit in de benen nu moet alles nog eens voor de volle 100% meezitten.

Kim Heusden
 
 
 
In het hoofdprogramma haalden nog 5 atleten de WK limiet, Krijn Van Koolwijk, Pieter Desmet, Stephanie De Croock & Sigrid Van Den Brempt haalden allemaal de limiet over de 3000m Steeple. Ook Polsstokspringer Kevin Rans sprong naar de gevraagde WK hoogte en evenaarde het BR.
Kim Gevaert won zowel de 100m als de 200m, Tia Hellebaut sprong over 1m95 en was voldoende voor de overwinning.
Veerle Dejaeghere werd knap 6de met een tijd van 9.31" over de 3000m steeple.
 
Het was een mooie Nacht op naar de volgende editie.

 

15:27 Gepost door Mariska in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Het was inderdaad een mooie nacht!
Jammer dat ik je niet gezien heb ...
Prettige vakantie verder.
Groetjes, Katrien

Gepost door: Katrien | 31-07-07

De commentaren zijn gesloten.