10-09-07

Bronzen medaille op het BK Junioren

WEB

EVELIEN, SOFIE, MARISKA

 

 

 

 

 

 


Mariska startte op de tactische 1500m, waar de niet-Belgische zusjes Belete een klasse te sterk waren. Zij kwamen niet in aanmerking voor de titel en ergens vond ik het zelfs vreemd dat ze deelnamen. Mariska kon zich verstandig voorraan handhaven in de grote groep, doch moest zij voor het ingaan van de laatste ronde twee atletes laten gaan. Op dat moment had ze even niet de jus in de benen om te reageren, naar het einde toe kon ze wel weer wat naderen, maar ze remonteren zat er niet in. Toch ben ik blij met haar bronzen medaille, iedereen kent haar context en die was zeker niet in die mate om echt grote ambities te koesteren. Toch: die niet waagt, niet wint. Stranden op 3 seconden van een titel is zeker een mooi resultaat!

Verslag: Kim Barbe Kus.


We kwamen in 65" door aan de eerste 300m dus kan je u voorstellen hoe traag het wel ging Verbaasd. Hieronder vindt u een foto van ons wandeltempo.


wandelen

 

Ik wil vooral iedereen bedanken die mij de afgelopen maanden hebben gesteund en vooral in mij hebben blijven geloven.

Groetjes Mariska x

18:18 Gepost door Mariska in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Heey,Een dikke proficiat met je bronzen medaille!Gebt da heel goed gedaan wetende dat je zo lang stil lag door je blessure!Proficiat!Grtz Elise(vriendin vn Koen Naert!;) ) X

Gepost door: Elise | 10-09-07

Proficiat Hey Misjen,

Proficiat met je bronzen plak hé...zo zie je maar....toch nog een mooi einde aan je seizoen!
(en trek het je maar niet aan van dat trage tempo)

Greetz,

J. x

Gepost door: Jörgen | 10-09-07

Een dikke proficiat e, nu op naar de crossen...

Gepost door: Hanne | 11-09-07

Proficiat!!! Nu ik terug ben van de outdoor days met mijn ieuwe hogeschool kan ik me een beetje updaten van het afgelopen BK=)! Echt goed gelopen, kheb u goed gevolgd hoor tijdens de wedstrijd, mooi mooi! Nu even rusten(denk ik=p) en dan op naar de crossen=)!
Koen x

Gepost door: Koen | 13-09-07

De commentaren zijn gesloten.