10-09-07

Bronzen medaille op het BK Junioren

WEB

EVELIEN, SOFIE, MARISKA

 

 

 

 

 

 


Mariska startte op de tactische 1500m, waar de niet-Belgische zusjes Belete een klasse te sterk waren. Zij kwamen niet in aanmerking voor de titel en ergens vond ik het zelfs vreemd dat ze deelnamen. Mariska kon zich verstandig voorraan handhaven in de grote groep, doch moest zij voor het ingaan van de laatste ronde twee atletes laten gaan. Op dat moment had ze even niet de jus in de benen om te reageren, naar het einde toe kon ze wel weer wat naderen, maar ze remonteren zat er niet in. Toch ben ik blij met haar bronzen medaille, iedereen kent haar context en die was zeker niet in die mate om echt grote ambities te koesteren. Toch: die niet waagt, niet wint. Stranden op 3 seconden van een titel is zeker een mooi resultaat!

Verslag: Kim Barbe Kus.


We kwamen in 65" door aan de eerste 300m dus kan je u voorstellen hoe traag het wel ging Verbaasd. Hieronder vindt u een foto van ons wandeltempo.


wandelen

 

Ik wil vooral iedereen bedanken die mij de afgelopen maanden hebben gesteund en vooral in mij hebben blijven geloven.

Groetjes Mariska x

18:18 Gepost door Mariska in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

03-09-07

Zilveren medaille op het BK 4x800m te Nijvel.

Sophie, Birgit, Cynthia & Mariska werden gisteren 2de op het Belgisch Kampioenschap aflossingen te Nijvel!

zilver

*Birgit, Cynthia, Mariska, Sophie*


We trokken naar dit kampioenschap met volle moed, maar de laatste weken verliep het minder goed met ons, Cynthia sukkelde met haar enkel en mocht normaal gezien nog geen wedstrijd lopen, Birgit had ondertussen de ziektekiemen te pakken + ze had te kampen met koorts en een zware hoest. Ook Mariska, had al een hele week hoge koorts, de dokter stelde een infectie op de luchtwegen en longen vast. Maar ons Sophie (startloopster) was de gezondste ;-) en mocht naar al ons geklaag luisteren. Toch hebben we ons best gedaan, spijtig dat we niet op onze waarden geklopt zijn, toch een proficiat naar DCLA die de beste waren.

Podium

 

Wij2

 

 

19:07 Gepost door Mariska in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |