30-10-07

4de plaats CC Relays

Hallo,

Zondag hebben de LAT junioren meegedaan aan de CC Relays, die we vorig jaar gewonnen hadden. We moeten eerlijk toegeven dat er dit jaar veel meer tegenstand was en dat top 5 plaats al zeer mooi zou zijn. KAAG was voor mij de topfavorieten met Belgisch Kampioene Zenobie VanGansbeke, Met juniore Eline Daelemans en Delphine Goethals ze maakten dan ook hun favorietenrol waar. 2de werden de meisjes van HALESTRA & 3de De meisjes van Deinze met een sterke Katrijn Vande Riviere. Wij werden dus 4de.

 Na een snelle start gaf Cynthia de stok door als7de aan Hannelore Bellemans, Lore nam het op tegen Karolien de Proft die ze nog in de spurt kon kloppen. Ik kreeg de stok dan als 7de en haalde DUFF,MOL,HAC in zelf werd ik ook ingehaalt door Katrijn/DEIN. Ik ben tevreden over mijn 3000m juist dat ene zwak moment daar moeten we nog aan werken! Ook wil ik mijn teamgenoten bedanken omdat ze wouden meedoen en ze hebben het schitterend gedaan(DANKU). We hebben alledrie ons best gedaan en alles gegeven ;-). Het was wel raak bij de Benjamins meisjes ze werden knap 2de. Onze miniemen meisjes nl: Shauni, Laurien & Debora wonnen de Relays. En onze Cadetten meisjes deden niet onder en wonnen de wedstrijd met een ruime voorsprong op Vlierzele sportief. Proficiat dames.


Mariska

 

Mariska in het zand1


Mariska voorbij Duffel


 Kim en zijn ploeggenoten werden mooi 14de bij de senioren mannen!

Kimx

11:17 Gepost door Mariska in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hey maris,
Je hoeft ons niet te bedanken hoor ;)Je was heel goe... we hebben ons best gedaan, net als vorig jaar alleen was, zoals je zei, de tegenstand zwaarder dan toen... Maar het was wel plezant en dat vind ik op dit moment toch belangrijker dan de prestatie. Tot op de training!
xxx

Gepost door: cynthia | 31-10-07

De commentaren zijn gesloten.