30-10-07

4de plaats CC Relays

Hallo,

Zondag hebben de LAT junioren meegedaan aan de CC Relays, die we vorig jaar gewonnen hadden. We moeten eerlijk toegeven dat er dit jaar veel meer tegenstand was en dat top 5 plaats al zeer mooi zou zijn. KAAG was voor mij de topfavorieten met Belgisch Kampioene Zenobie VanGansbeke, Met juniore Eline Daelemans en Delphine Goethals ze maakten dan ook hun favorietenrol waar. 2de werden de meisjes van HALESTRA & 3de De meisjes van Deinze met een sterke Katrijn Vande Riviere. Wij werden dus 4de.

 Na een snelle start gaf Cynthia de stok door als7de aan Hannelore Bellemans, Lore nam het op tegen Karolien de Proft die ze nog in de spurt kon kloppen. Ik kreeg de stok dan als 7de en haalde DUFF,MOL,HAC in zelf werd ik ook ingehaalt door Katrijn/DEIN. Ik ben tevreden over mijn 3000m juist dat ene zwak moment daar moeten we nog aan werken! Ook wil ik mijn teamgenoten bedanken omdat ze wouden meedoen en ze hebben het schitterend gedaan(DANKU). We hebben alledrie ons best gedaan en alles gegeven ;-). Het was wel raak bij de Benjamins meisjes ze werden knap 2de. Onze miniemen meisjes nl: Shauni, Laurien & Debora wonnen de Relays. En onze Cadetten meisjes deden niet onder en wonnen de wedstrijd met een ruime voorsprong op Vlierzele sportief. Proficiat dames.


Mariska

 

Mariska in het zand1


Mariska voorbij Duffel


 Kim en zijn ploeggenoten werden mooi 14de bij de senioren mannen!

Kimx

11:17 Gepost door Mariska in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

27-10-07

CC Relays

Hallo

Vanaf morgen start het winterseizoen met de traditionele relays te Gent. Samen met Cynthia Meert, Hannelore Bellemans & dan ik lopen we met de junioren mee. Het zal natuurlijk niet gemakkelijk worden aangezien er toch wel sterke ploegen zijn ingeschreven maar wij kunnen alleen maar onze titel verdedigen. We gaan allesinds ons best doen...!

Vele groetjes

Mariska.

152-5216_IMG Large e-mail view

15:33 Gepost door Mariska in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

23-10-07

Oefencross Overmere!

Hallo,

Vorige zondag heb ik deelgenomen aan de oefencross te Overmere. Ik ben sinds September Senior geworden (laten we ons zo zeggen 1ste jaars belofte). Als voorbereiding op de CC relays bij de Junioren, liep ik zondag een oefencrossje ;-). Profatlete Stephanie De Croock stond ook aan de start, ik was er van overtuigd dat het dus snel ging gaan. Ook Anja Buysse (Master) en Beloftevolle senior Ingrid Van Petegem stonden aan de start. Na een blitz start van Stephanie onstond er een 2de groepje nl: Anja, Ingrid & ik in hun spoor. Ik had een zeer goed gevoel tijdens de wedstrijd en ik kon mooi 2 rondjes goed aanklampen, terwijl Anja en Ingrid een tandje bijduwden in de laatste ronde kon ik moeilijk volgen. Ik ben niet stilgevallen heb gewoon mijn eigen tempo gelopen en ben dus best wel tevreden. De conditie komt stillekes aan inorde. Ik werd dus 3de na Stephanie & Ingrid.


Senioren mannen:

Bij de senioren mannen was het een zeer boeiende en spannende wedstrijd. Het duel tussen de trainingsmakker en clubgenoot het was mooi om te zien. Joske vloog er van in het begin vandoor met een zeer snelle start terwijl Stijn Daelman & Kim barbe zich positioneerde in de 2de en 3de stelling ongeveer een 50m achter Jo. Stijn & Kim konden goed samen werken en probeerde zo het gat op Jo dicht te lopen, maar Joske bleef maar geven héél de wedstrijd moest hij alleen lopen tegen de wind in. Door het goede werk van Kim & Stijn kwamen ze elke ronde dichter en dichter... De wedstrijd brak open in de laatste ronde toen Kim liet zien dat hij duidelijk een overvloed van klasse heeft, hij liep naar Joske toe en hij liep verder uit... hij bleef maar doorgaan en won uiteindelijk voor Jo Grieten (hij gaat nog knappe prestaties neerzetten) En 3de werd een sterke Stijn Daelman EA. Proficiat!


Foto's: Mariska

web1

web2

web3


web4

web5

web6
web7Foto's kim:

web8

web9


web10

web11


web13

web15

Aanval van mijn schatje ;-).

web16

Kim voorbij Joske.

web17

Laatste rechte lijn!


web18

Zalig gevoel dat winnen!


web20

Joske, Kim, Stijn

17:55 Gepost door Mariska in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

07-10-07

Samenvatting: Zomerseizoen 2007

 

Hier vindt u een samenvatting van mijn (in't watergevallen zomerseizoen).

PK 400m: 59.08

2de PK Plaats 800m: 2.16"

Interclub Kampioen.

Duffel een mooie 2.11.95 over de 800m.


*- Kwetsuur stressfractuur aan mijn middenvoetbeentjes-*

8 weken niet gelopen; wel alternatieve trainingen.


Na 8 weken stilgelegen te hebben deed ik mijn heroptreden in Turnhout over de 400m. Ik werd eerste in een slechte tijd nl: 60.90

De week nadien in Merksem liep het ook slecht af met een slechte 2.19 over de 800m.

Ik herpakte mij en wou alles op mijn BK zetten; ik deed tussen door nog een wedstrijd in Ninove ik stond ziek aan de start en werd 3de in 2.17" wat toch al 2 sec beter was als 3dagen voordien.

Zilver op het BK Aflossingen voor Junioren (4x800m).

In die week viel ik nog eens ziek en zag ik al mijn kansen voor het BK verdwijnen.. Huilen


Toch dankzij mensen die in mij geloofde ben ik gestart, viel het tegen dan viel het tegen, maar het viel niet tegen.. ik behaalde een bronzen medaille in een zeer tactische wedstrijd.

Goud was in zicht maar met amper 2 weken training, was ik net niet sterk genoeg.


6de plaats BK aflossingen alle cat te Ninove; Frankie nam voor mij een 58" handtijd op waar ik meer dan tevreden over was.


 Dit was een overzicht van mijn zomerseizoen ...

 

IK BRONS
Toch nog een mooi moment om te koesteren met zo'n mislukt zomerseizoen!
Ook wil ik alle mensen bedanken, die mij zo hebben gesteund.
Liefs Marisje x

 

17:08 Gepost door Mariska in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |