25-11-07

CC Roeselare!

11de plaats & 10 belgische op de CC Roeselare.

Niet tevreden ook niet teleurgesteld, voldaan laten we het ons zo zeggen. Beter kon, maar daarvoor moet je je natuurlijk 100% voelen. Ik ben blijven strijden, ik heb daarmee nog 4 atletes kunnen remonteren in de laatste meters waaronder Sofie De Proft die in Opwijk tal van seconden voor mij was! Mijn volgende cross zal allicht Stekene worden. (nog te bespreken met mijn trainer). Ik wil ook Lindsey & Katrijn een proficiat wensen en hun veel succes toewensen in Torro (EK).

Bij de korte cross mannen verbaasde mijn schatje mij met een 6de plaats & eindigde alsook als 4de belg, ik heb hem nog nooit zo sterk weten lopen, zijn trainingen worden eindelijk beloond! Hij liep een zeer ontspannen wedstrijd en liet een sterke indruk achter. Ik ben echt zeer blij voor hem hij verdiende echt zo'n sterke prestatie en laten er nog maar komen.. laat dit een begin zijn Knipoog! Deze wedstrijd won Frank Bollen met een indrukwekkende eindrush!

De beste LAT prestatie's kwamen alweer van Kiana De Kinder met een mooie 2de plaats bij de benjamins & Evelien Van Havere met een bronzen plak bij de cadetten meisjes!

 

Ik wil ook alle supporters bedanken, het doet zo'n deugd als je weet dat er mensen achter jou staan!

Liefs Mariska x

& Proficiat schatje!Kus

20:13 Gepost door Mariska in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

23-11-07

Twijfel over deelname te Roeselare

Hallo

Na Woensdag & donderdag te vertoeven in het ziekenhuis van Aalst wegens hevige buikkrampen is het helemaal nog niet zeker of ik zal lopen in Roeselare. Als ik vandaag & morgen pijnvrij kan loslopen zal ik zeker van start gaan. Voor een EK Ticket moeten we realistisch blijven... er zijn veel betere kandidaten dus voor mij zal het zo goed als uitgesloten zijn (MAAR: ik zal zeker en vast mijn kansen benutten, het moet altijd eerst nog gelopen worden).

Ik wil ook mijn schatje bedanken voor mij te steunen woensdag & donderdag! Ook hij zal zondag van start gaan maar dan bij de Korte cross mannen... ik kijk er naar uit!Cool

Mariska & kim xx

 

Liefs Marisje Kus

13:22 Gepost door Mariska in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

11-11-07

CC Mol

Vandaag werd ik in het zanderige Mol knap 7de bij de Junioren, de overwinning ging naar Jana Van Wambeke voor Lindsey De Grande & Katrijn Vande riviere.

wedstrijdverloop:

Voor de eerste keer had ik het gevoel dat ik goed draaide, zoals je weet bestaat de CC van Mol uit zand en dat is juist mijn zwakste schakel, maar toch ben ik zeer tevreden.. Ik kan nog beter daar twijfel ik niet aan. Mijn schatje werd knap 11de op de korte cross, ook zand is niet zijn favoriete omloop en heeft dan toch een beresterke prestatie neergezet! Ook Jonas Roels liep zich in de kijker hij werd knap 9de achter Tim clerbout en Lander Tijtgat.

Ook een proficiat aan Kiana De Kinder & Evelien Van Havere die allebei een podium plaats konden bemachtigen!

Foto's:

mol 1

Kiana op nr 1.

mol2

Supporters.

mol6

De start.

mol4

 

mol7

zwaar afzien :p

mol5

 

Aankomst...

cc mol
Foto: vn jörgen (bedankt!)

19:44 Gepost door Mariska in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

05-11-07

5de plaats te Opwijk

LachendVorige week zondag stond de cross van Opwijk op mijn programma. Dit keer op een ander parcours dan we gewoon zijn.. het was veel bochtenwerk en dat is niet echt in mijn voordeel. Er was een sterke bezetting bij de seniors dames met als Sigrid Vandenbempt op het hoogste schavot gevolgd door een sterke Selien De Schrijder als 3de werd Isabelle Collier die deze zomer zeer veel pech kende met een aanslepende blessure. Ik liep in het 2de groepje samen met Juniore Eva & Seniore Sofie De Proft (ex clubgenote). Ik had het goede gevoel in de benen dan op de CC Relays.. maar toch bepaalde ik het tempo, in de 2de ronde had ik een gaatje van ongeveer 10m (onbewust). Eva en Sofie bleve natuurlijk jagen met als gevolg dat ze mij inhaalden en meteen ook wegliepen. Het was weer hetzelfde liedje de laatste ronde verliep weer niet zoals verwacht, ik had eventjes een moeilijk moment maar herpakte mij nog en plaatste nog een spurtje voor de 5de plaats. Lieselot Matthys geniet ook van de crossen Knipoog, op het einde kwam ze dichter en dichter ik eindigde nog 9 sec voor haar het zal nog spannend worden tussen ons, maar op de piste is ze voorlopig onklopbaar ;-)!

1

De eerste ronde ;-) Stijn Daelman bracht mij aan het lachen.

2

Toen werd het serieus!

3

Maris

5de plaats.

 Start schat

 

                                                              Schatje, Stijn & Joske!

09:10 Gepost door Mariska in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

03-11-07

Morgen regionale cross te Opwijk.

Morgen zal ik van start gaan in Opwijk. Ik hoop op een goed eindresultaat ik zal zeker en vast mijn best doen. Ik moet een afstand afleggen van 4800m dat is al een eindje verder als in Overmere & CC Relays. Ik zal mijn wedstrijd goed moeten indelen om zeker niet stil te vallen naar het einde toe.

Groetjes

& Tot morgen!

Kus Mariska!

16:04 Gepost door Mariska in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |