13-01-08

Offday

 Pk 800m is een wedstrijd om snel te vergeten: Offday!! Niemand hoopt daarop maar het kan iedereen overgekomen. Bij de opwarming had ik een heel goed gevoel in de benen, na de versnellingen werden de benen een beetje loom. Maar dat vond ik niet raar want dat kan door de zenuwen geweest zijn. De wedstrijd werd gehaasd door Silvie De Smet een goede vriendin van Ilse Libijn. We kwamen perfect door in 65" aan de 400m. Toen had ik al het gevoel dat het mijn dagje niet was ik moest de groep laten gaan. Ik kwam aan in een povere 2.20.14. Onder ons gezegd en gezwegen dit is geen tijd voor mij. Ik kan beter, ik moet beter.

Geen excuses daarover.

Het was slecht.

Ondanks mijn slechte wedstrijd werd ik nog 3de. De wedstrijd werd gewonnen door Nicole Buytaert/Zele & 2de werd Ilse Libijn.

Proficiat dames.

 

Vandaag ga ik gaan kijken naar Hulshout. Ik kijk er alvast naar uit. Vooral naar de korte cross. Mijn schatje zal er van start gaan. Veel succes!

08:59 Gepost door Mariska in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Kan gebeuren, zo snel mogelijk uit het hoofd zetten, en niet meer op terugblikken. Heeft niets te betekenen, kijk gewoon uit naar het volgende evenement. Succes ! De echte prijzen worden pas bij de seniors uitgedeeld, vergeet dat vooral niet !

Gepost door: marc devloo | 13-01-08

Don't worry Hey Marisjen, een slechte dag is geen slecht jaar hé meid. Dus, kop op en blijven geloven in jezelf.
Groetjes

Gepost door: Conny | 14-01-08

Hey meid,

LAat deze minder wedstrijd je seizoe niet om zeep helpen hoor.
Iedereen komt dit eens tegen, jammer dat het op een PK is natuurlijk.
Talent heb je zat, dus op naar de volgende.
Succes,
J.

Gepost door: Jörgen | 14-01-08

De commentaren zijn gesloten.