28-01-08

Overwinning korte cross CC Hannuit.

Hallo,

Gisteren ben ik van start gegaan in Hannuit. Om 12u15 stond ik al aan de start van de korte cross. Het was voor mij een ideale test voor het Provinciale kampioenschap dat nu Zaterdag plaats vindt in Ninove. We stonden met amper 8 atleten aan de start. Toen het startschot werd gegeven liep ik helemaal alleen vooraan. Het was duidelijk: het zou een solo wedstrijd worden zonder tegenstand. Maar bon, ik liet het niet aan mijn hart komen. En trok alle registers open en liep zo op  eigen tempo naar mijn eerste overwinning van dit seizoen. Ik liep 50sec. uit op de rest. Ik ben tevreden, ik had een sterk gevoel en zie het volledig zitten om in Ninove mee te strijden voor een podium plaats. Het gaat spannend worden.

Bij de korte cross mannen, lag het aantal deelnemers veel hoger dan bij de vrouwen. Er stonden enorm veel atleten aan de start. De korte cross trekt meer en meer aandacht. Dus waarom niet eens de korte cross op tv uitzenden? Het startschot werd gegeven, de topfavorieten schoten met een hels tempo naar voor. Kim zijn start was niet zo goed. Hij liep ongeveer in 22ste positie. Stillekes aan schoof hij naar voor. De laatste 500m plaatste hij een versnelling. Vele atleten mochten er aan geloven, o.a Jonas Roels, Frank Bollen enz. Kim werd uiteindelijk 13de en 10de Belg. Jonas 16de & Stijn Beerens 24ste. Op naar de volgende cross.

Voor de foto's klik je hier

Hieronder een foto van Veerle & Ik. Allebei tevreden over hun wedstrijd. Voor wie het nog niet wist, Veerle is echt de maks!

Mariska & Veerle

22:29 Gepost door Mariska in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

hoi!
dankje, en jij ook proficiat met je overwinning in Hannuit hé!
& 'kwens je ook veel succes voor het PK!

groetjes,

Gepost door: Leen | 29-01-08

En nu PK hey meid,

jammer dat ik er niet kon bij zijn, dus bij deze ...een dikke proficiat met je overwinning!
en zeg nu niet meer dat je niet kan crossen hé (al was de tegenstand gene vette)....
zo'n voorsprong uitbouwen heb je wel zélf gedaan.....sterk staaltje!
en nu ...? waarom er niet in geloven zaterdag in Ninove.

Succes,

J.

Gepost door: Jörgen | 29-01-08

Goe gdaan=) Oej, kwist dus nie daje gelopen had zondag ... haha! Toch dikke proficiat hoor;)!
In Ninove zal dat ook wel gaan=)! Ik geloof er alleszins in=)!
Koen x

Gepost door: Koen | 29-01-08

GOED ZO ! NU HET PK Je liep zo vlug dat ik te laat was om je aan te moedigen ! In Ninove zullen we daar dus verandering in brengen. Nogmaals proficiat met je zege en good luck Saturday.

Gepost door: Marc | 30-01-08

De commentaren zijn gesloten.