22-02-08

Vlaamse Kampioenschappen Tot BK Indoor.

Hallo

Het is al een tijdje geleden dat ik nog iets gepost had. Eerst eens over mijn Vlaams Kampioenschap. Ik werd 6de in 2.20.86 ofzo. Nu daar ben ik tevreden over. Waarom? ik stond aan smorgens op met hevige buikpijn. Soms kan ik daar wat last van hebben door de zenuwen. Maar deze keer was het anders, toch besloot ik om naar Gent te vertrekken. Zonder verwachtingen, maar toch hoop je steeds dat het zal meevallen. Tijdens de opwarming verbeterde het niet maar werd het slechter en slechter. Geen gezeur, ik wou absoluut starten. Frankie had mij de opdracht gegeven om alles op mijn laatste ronde te zetten. (Omdat er niet meer inzat). Tijdens de wedstrijd had ik zo'n lome benen. Eventjes dachtte ik om uit de wedstrijd te stappen. Maar ik heb mij de laatste ronde toch herpakt en er nog een mooie versnelling uit gehaald.

Ik hoopte natuurlijk dat het snel over zou zijn. Maar dat was het niet, je weet als iets kan tegenvallen dan valt het ook meestal tegen. Tot donderdag voor het BK Indoor was ik nog steeds ziek. De dokter besliste om niet deel te nemen aan het BK. Dat was dan ook een zeer slimme beslissing. Het is nu opbouwen naar het BK korte cross. Het indoor laat ik links liggen. Voor mij dus ook geen KBC Indoor. Ik zal daar zijn als supporter en wens iedereen veel succes toe!

Groeten Mariska x

21:36 Gepost door Mariska in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

BETERSCHAP Op het BK indoor zocht ik tevergeefs naar jou. Toen ik hoorde dat je wegens ziekte forfait gaf, zat ik met je in. Het winterseizoen geeft je nog niet veel geluk gebracht. Maar ik ben ervan overtuigd dat de zomer dubbel en dik presteren wordt.
Ik hoop je te zien op het BK cross, voor mij als deelnemer of als bezoeker (want ben lichtjes gekwetst).

Veel liefs je vriendinnetje Ilse

Gepost door: ilse | 24-02-08

De commentaren zijn gesloten.