30-05-08

Deelnemerslijst Neerpelt: 400m

achternaam  voornaam  land
  Baarssen  Judith  Netherlands
  Bass  Tacita  United States
  Bintou  Fatou  Senegal
  Boddy  Kaira  Netherlands
  Broeckx  Evelien  Belgium
  Clymans  Gitte  Belgium
  Corstjens  Erika  Belgium
  DE BOEY  Sara  Belgium
  Deboth  Eline  Belgium
  Debroux  Charlotte  Belgium
  Deliever  Dana  Belgium
  Den Haeze  Wendy  Belgium
  Denis  Tessa  Belgium
  Haak  Laurinda Isabel  Netherlands
  Hauge  Benedicte  Norway
  Helgesen  Irene Hovik  Norway
  Koolhaas  Wendy  Netherlands
  Mabbe  Elien  Belgium
  Mortier  Joke  Belgium
  PAREWYCK  Mariska  Belgium
  Polspoel  Kathelijn  Belgium
  Ramaekers  Eefje  Belgium
  Sigere  Thelia  France
  Strackx  Kristine  Belgium
  Thompson Rembrent  Meka  United States
  van doninck  janna  Belgium
  Van Eynde  Elise  Belgium
  Vandenberghe  Yentl  Belgium
  Voet  Enya  Belgium
  wasiak  kirsten  Belgium

13:33 Gepost door Mariska in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

27-05-08

BK Masters. Zilver voor Ann Wautrecht!

Hello,

Ons Ann Wautrecht heeft zaterdag de zilveren medaille in ontvangst mogen nemen over de 800m. (BK Masters) Langs deze weg, wens ik haar van harte proficiat! Vandaag is Jolien jarig, dus ook ne dikke proficiat.

 

 

10:32 Gepost door Mariska in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

25-05-08

Ik blijf op mijn honger zitten.

Hallo,

Gisteren omstreeks 17h stond ik aan de startlijn over de 800m. André Boonen had mij gezegd dat ik in de A reeks stond en dit was ook zo. Maar we stonden liefst met 3 in één baan. Dat is toch wel teveel van het goeie. Ik wist dat het zeer snel ging gaan. Omdat Ilse Libijn/KAAG moest doorkomen in 60". Door het grote deelnemersveld lag ik paar keer bijna tegen de grond. Maar bon, dat is wedstrijd. Aan de 400m kwam ik ongeveer in 64" door. Ideaal maar dan mochten we vooral vechten tegen de wind. Het was nooit te voorspellen waar de wind zat. Hij keerde contstant. Aan de 600m begon ik te versnellen. Ik snelde Sofie Van Accom voorbij, en een eindje verder zag ik ook Kathelijn Polspoel lopen. Ik zette alles op alles en haalde haar nog in. Mijn eindtijd bedroeg 2.13.01. Met deze tijd kan ik tevreden zijn, maar ik weet en ik voel dat er nog een pak af kan. Geduld, is een mooie gave heb ik mij laten wijsmaken. Ik heb geduld... maar ik wil toch zo liefst mogelijk 2.10 achter mijn naam zien staan.

Foto's:

ad start

start8

 


sjoempelen

doorkomst


doorkomst2


spurt


spurt 2

 


spurt3
 

 

 

 

 

 

10:21 Gepost door Mariska in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

18-05-08

Teleurstellend KVV!

Hallo,

Gisteren heb ik deelgenomen aan het KVV 800m te Oordegem. Ik startte in de A reeks en kwam als 8ste toe in een matige 2.14.61. Ik heb een paar fouten gemaakt tijdens mijn wedstrijd door de kopgroep te laten lopen. Ik weet dat ik beter kan want op training loop ik telkens op schema voor 2.10/2.11. Nuja, het is nu zo. Op naar de volgende wedstrijd in Duffel waar ik resoluut voor mijn PR zal gaan. In de B reeks liep Evelien Van Havere naar een nieuw PR en tevens de beste belgische tijd bij de cadetten dames. Proficiat.

Foto's:

Opwarming.

 

aan de lijn

 

Klaar

 

Mariska te traag gestart

 

Mariska, moet inhalen...

 

Doorkomst 400m

 

Snelt naar SB 2.14.61 maar is ontevreden

13:06 Gepost door Mariska in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

10-05-08

Op naar Ere afdeling v/d Val

Hallo lieve bezoekertjes,

Gisteren was het voor ons een hoogdag. Vorig jaar werden wij kampioen in 2de landelijke. Nu was onze opdracht om in eerste landelijke te blijven. We waren allemaal super gemotiveerd en slaagden in onze opdracht. We werden knap 2de achter VOLH met 3 ptn verschil. Wat een thriller! Toen Frankie belde naar Michel Jordens; kregen we nog beter nieuws. Ook wij mogen naar Ere Val Afdeling volgend jaar. We waren allemaal super content. 2 x achter elkaar stijgen we.

Over mijn wedstrijd:

Ik moest starten op de 3000m. In de opwarming had ik al verschrikkelijk veel last van de warmte (iedereen natuurlijk). Ik had toch een beetje zenuwen omdat dit voor mij een ongewone afstand is. En dan nog eens zo'n hitte erbij. Ik heb héél de wedstrijd alleen gelopen. Ik kwam door a/d 1000m in 3.24 en aan de 1500m in 5.01! Na de 2km kreeg ik een klopje. Zo'n 30m achter mij waren er steeds 2 atleten aan het jagen om me te inhalen. In de laatste 700m is Nina Lauwaert me dan toch nog gepasseert. Mijn emmertje was vol. Ik heb nog een mooie laatste ronde gelopen maar kon ze niet meer inhalen. Ik kwam toe in een tijd van 10.46. Geen super tijd. Maar aangezien ik train voor 400m/800m mag ik behoorlijk tevreden zijn. En ook in zo'n hitte een eerste 3000m lopen.. En ook héél de wedstrijd alleen. Is dit zeker niet slecht! Ik was in begin wel wat teleurgesteld. Maar dat ging snel over toen ik hoorde dat we aan het meestrijden waren voor de overwinning! Het is interclub, tijden zijn van geen belang maar wel de plaatsen.

Groepsfoto!

Websité

19:41 Gepost door Mariska in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

06-05-08

Interclub te Maldegem.

Hallo,

Mijn mindere prestatie van afgelopen zondag is al vergeten. Gisteren werkte ik een zeer goede training af. Vandaag ga ik loslopen en eens langs bij de kiné. Zaterdag staat er terug een wedstrijd op mijn programma nl: de interclub te Maldegem (Landelijke 1). Vorig jaar was dit een top weekend voor L.A.T. We wonnen zowel bij de vrouwen als bij de mannen. Nu hopen wij op een mooie ereplaats. Ik nam vorig jaar de 800m voor mijn rekening. Nu zijn de rollen volledig omgekeerd ik zal deelnemen aan de 3000m. Voor mij is dit een ongewone afstand. Juist daarom zal ik er alles aan doen om puntjes te pakken. We hebben een goede ploeg, en ik kijk er alvast naar uit.

Hieronder vindt u een groepsfoto van vorig jaar Kus.

BvV_vrouwen_(FDF)_057

Het winnende vrouwenteam 07!

 

11:11 Gepost door Mariska in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

05-05-08

Meeting Brussel.

Hallo,

Gisteren trok in naar Brussel om er een 1500m te lopen. Toen ik naar de deelnemerslijst keek wist ik genoeg. Er waren 2 atletes die boven mijn niveau waren nl: Sandra Schenkel & Silvie Ameloot. De rest kon ik niet... Ik vroeg aan Sandra wat tijd ze doorkwamen aan de 1000m. 2.55 was het verdickt. Veel te snel voor mij! Toen we aan de startlijn stonden met amper 6 atleten wist ik dat het een wedstrijdje tegen mezelf was. De eerste 400m volgde ik sandra en silvie. Ik kwam veel te snel door nl: 66"! Ik moest van Frankie meteen de 2  laten gaan. Toen mocht ik helemaal alleen tegen de wind in beuken voor een goede tijd. Ik vond van mezelf dat ik te traag liep, maar kon mijn ritme niet vinden. Ik had geen slechte benen dus daaraan lag het zeker niet. Maar je eerste 1500m lopen en dan nog helemaal alleen dat is niet ideaal voor een goede chrono. Ook train ik meer op 400m/800m. En moeten de specifieke trainingen nog komen. Maar bon, die tijd van 4.47.20 staat nu op de tabellen, maar zoals iedereen weet kan daar zeker nog 10sec. af en dat zal zeker nog gebeuren! Ik liep vandaag een 1500m ifv de Interclub. Daar mag ik aantreden op de 3000m. Afzien afzien afzienCool. Tim clerbout die nog maar zijn eerste wedstrijd liep, had een mooie chrono over de 1500m nl: 3.50". Het is meer dan 7 maanden geleden dat hij een piste aangeraakt heeft ;-). Daar zit dus progressie in. Jonas liep ook een mooie tijd nl: 3.55. Het is nog vroeg, dus we gaan allemaal nog veel beter doen!

 

Groetjes Mariska x

08:59 Gepost door Mariska in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |