10-06-08

L.A.T loopt voor het goede doel.

Beste latters en familie,

Ben en Sanne DE VOLDER (bron: http://www.sanne-en-ben.be/)

Op 10 mei sloeg het noodlot toe in Aartselaar ; een huisbrand eiste het leven van 2 kinderen. Zowel Ben als Sanne Devolder kwamen om in de vuurpoel ; hun zus Anke overleefde, maar hield er zware brandwonden aan over. Het gezin De Volder heeft een lange geschiedenis bij de plaatselijke atletiekclub ABES die alle atletiekliefhebbers oproept om het zwaar getroffen gezin te steunen. (Voor meer informatie: http://www.sanne-en-ben.be/).
Ook L.A.T. wil zijn steentje bijdragen. Daarom organiseert de jeugdcel op zaterdag 21 juni van 14u00 tot 20u00 een gesponsorde 6-urenloop. Wij hopen te mogen rekenen op al onze atleten, van benjamin tot master, om hun rondjes te lopen voor het goede doel. Wij rekenen eveneens op de aanwezigheid van ouders, grootouders, nonkels en tantes,... om onze atleten aan te moedigen maar vooral te sponsoren. Doorlopend zullen belegde broodjes en hot-dogs verkocht worden in ons clubhuis.
Met de opbrengst zullen wij bieden op één van de artikels die wordt aangeboden op de internetveiling (shop.kapaza.be/sanne-en-ben/).
Sponsor onze atleten, en steun de familie Devolder!
Na afloop van de 6-urenloop (rond 21u00) zullen de premies van het seizoen 2007 worden uitgereikt.
Wees dus van de partij !

Tot dan !

16:39 Gepost door Mariska in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.