25-08-08

PB over de 1000m te Zele

Hallo,

Zaterdagnamiddag stond er een 1000m in zele op mijn programma. Ik wist op voorhand, allé khad een groot vermoeden dat Lynn Vds daar ook zou zijn. Toen we daar toe kwamen zag ik ook Katrijn Van de Riviere. Fijn, alletwee zeer snelle dames en we konden strijden voor een mooie tijd. Toen ik ging gaan opwarmen had ik een zeer slecht gevoel, ik voelde mij zo slapkes. En khad precies "flanelle" benen tijdens mijn versnellingen. Kzeg ja begint hier al goed, nu is er eens mooi volk en nu voel ik mij slecht. Mja eens aan de start, moet je die knop omdraaien en er gewoon voor gaan. Katrijn nam de kop Ik volgde attent mee. Lynn nam over en toen had ik even een moeilijk moment. Ik moest echt alles geven om te blijven volgen. Ik wou na Lynn overnemen omdat ik ook wou samen werken. Toen ik de kop wou nemen wou Lynn juist net hetzelfde doen. Ik heb geen enkele tijden gezien over horen doorroepen ik liep enkel op het gevoel. Lynn versnelde ongeveer aan de laatste 400m. Ik had het niet echt gezien, toen ik het zag ben ik ook beginnen versnellen. Lynn, had al een mooie voorsprong en ik wou persé tot bij haar geraken. Dat lukte net. Lynn won de wedstrijd in 2.53.00 en ik werd 2de in 2.53.65 & Katrijn werd 3de. Laat ons zeggen dat deze mooie chrono vooral komt door het mooie werk van Katrijn en Lynn.

Trainingsmaatjes, Ann & Jolien (haar eerste wedstrijd sinds...héél lang geleden) liepen een mooie chrono nl: 3.20 voor Ann en 3.23 voor Jolien. Voor een eerste wedstrijd vind'k dat een zeer goede chrono. Bij de Cadetten dames liep ook een zeer sterke Camilla De Bleecker ze liep 2.53.18 helemaal alleen. Dikke proficiat Camilla.

Ik wil ook Melissa & Chrisse, Kristel, Peter Maes, Kim Barbé, Berten & stef bedanken om te komen eten op ons mosselfestijn. Jullie zijn geen lid maar kwamen ons wel steunen. Dankuwel!

Met zn allen aan de start.

de eerste 150m, groep nog bij elkaar..

Met 3 weg!

 

 

 

 

 

12:22 Gepost door Mariska in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Proficiat met je pr!
Je bent goed op dreef, doe zo verder ;)
x

Gepost door: Leen | 25-08-08

Proficiat met die mooie chrono!

Bij trainingsmaatjes, moet dat niet 3 zyn als het een 1000m is. Aangezien ze niet sneller liepen dan jou? ;)

Lieve groetjes x

Gepost door: Lynn | 26-08-08

De commentaren zijn gesloten.