29-09-08

2e plaats op de 12km: Groenloop te Aalst

Hallo, Gisteren heb ik onder dwang van mijn trainingsmakker Ann = (tettekop) deelgenomen aan de groenloop. Vorig jaar nam ik de 3km voor mijn rekening. Die had ik dan uiteindelijk ook gewonnen. Dit jaar nam ik deel aan de 12km. Ja je leest het goed, de 12km :-). Heb ik onderweg ons Ann vervloekt . Ik was samen met Petra gestart, petra nam deel aan de 6km. De eerste ronde ging voormij prima het was een mooi tempo en het ging vlotjes. Toen Petra aan haar 2de en laatste ronde begon, moest ik lossen, alléé ben ik eigelijk zo slim geweest om te lossen. Want goed de wedstrijd indelen was de boodschap. Het verliep goed, aan het einde van mijn 2de ronde kreeg ik even een tik van de hamer. Ik heb dan gewoon even mijn tempo laten zakken om het nadien terug op te drijven. In mijn 3e ronde kwam ik er terug door :-). Ik kan het jullie garanderen, het is echt wel  lang hoor. 1 rondje is nl: 3km en dat blijft maar duren. Aan het einde van mijn 3e ronde zag ik Kim Barbé aanzetten en won hij sterk te wedstrijd. Ik was al content, dat de mannen mij niet gedubbeld hadden. Dus een dikke proficiat aan Kim die eindelijk de Groenloop-overwinning op zijn lijstje heeft staan.  Jah, de laatste ronde kreeg ik hulp van Petra, die knap 2de geworden is op de 6km. Ze was op het einde echt een enorme steun. Dankzij haar heb ik het volgehouden ;-). Néén, het viel wel goed mee zenne. Maar amai, als je op de piste 800m - 1500m loopt is dat echt wel een goot verschil zenne. Ik ga eerlijk zeggen, ik was content toen ik de meet zag. Ik werd uiteindelijk 2de achter Mox Kristien DAC. die al zeer veel overwinningen (stratenlopen) op haar erelijst heeft staan. 2minuten  na mij kwam Linda Coppens als 3de over de finishlijn. Ik was echt wel verrast dat ik haar voor was. Ann werd uiteindelijk 5de in 59' en een beetje.   Alléé, ik moet zeggen. Zoiets doe ik niet meer, vooral omdat ik nu niet meer van de trap kan stappen. Zo stijf ben ik Open mond. Foto's met dank aan Jef Van Nieuwenhove.

Groenloop_28_september_2008_006 Groenloop_28_september_2008_013 Groenloop_28_september_2008_008

17:27 Gepost door Mariska in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

goed gedaan! Proficiat met je tweede plaats :)
x

Gepost door: carolien | 29-09-08

Knappe prestatie hoor.
Als 800m loopster is 12000m zeker hééél ver maar tzal zeker uw uithouding ten goede komen.
Groetjes Natalie en Eddy
http://www.bloggen.be/natalietijtgat

Gepost door: natalie | 01-10-08

Proficiat meisj!

Gepost door: Lynn, zo noemen ze mij toch.. ^^ | 01-10-08

Ge zult toch nog marathon moeten lopen later ;-)

Gepost door: koen | 01-10-08

Sorry meisje, maar je had je belofte om samen met mij de 12km 'rustig' te lopen maar moeten waarmaken. Eindelijk, revanche van mijn kant.
Smeer je beentjes al maar in voor op de komende wintertrainingen ... we gaan er weer eens het beste van maken !
Dikke kus van je maatje. xxx

Gepost door: Ann | 02-10-08

Dag beze!!
Ela, zo goe jong, uwen tweeden en dan nog op zo ne verren afstand! Chapeau, ik heb half zo ver gelopen op dien jogging en da was al meer als ver genoeg ;) Tot binnenkort op de crossjes!!
Dikke zoen X

Gepost door: Lynn Vds | 09-10-08

De commentaren zijn gesloten.