21-12-08

Mariska wint eerste wedstrijd.


Hallo,

Gisteren was het de eerste indoorwedstrijd van het seizoen. Zoals elk jaar werden we getrakteerd op enorme vertragingen door het massa volk die was opgekomen. De organisatie heeft hun best gedaan om zoveel mogelijk in te halen maar dat lukte echter niet door de massale opkomst. Na 2 uur vertraging stond ik dan eindelijk aan de start. Ik stond in de beste reeks samen met 2 kanonnen. Vice belgisch kampioene alle catogoriën & belgisch kampioene beloften Lynn Van der stricht & Marlies Schils die brons behaalde op het belgisch kampioenschap alle catogoriën. De tegenstand was niet van de poes, en dat voor de eerste wedstrijd is dat wel even schrikken natuurlijk. Frankie zei mij dat ik een afwachtende wedstrijd moest lopen en dat deed ik dan ook. Ik nestelde mij naast Lynn, onze eerste 200m kwamen we door in 34" aan de 400m in 68" ik voelde dat ik nog over had maar bleef verstandig zitten. In de laatste 250m plaatste Marlies Schils een serieuse versnelling in. Ik had ze zien aankomen omdat Marlies sterk uit de hoek kan komen met haar versnellingen. Ik ging haar meteen achterna en haalde ze in en versnelde nogmaals. Ik wist dat ik een klein gaatje had en won zo de wedstrijd in 2.15.35! Dat wil zeggen dat mijn 2de 400m sneller was dan de eerste. Ik ben natuurlijk tevreden over mijn eerste wedstrijd, ik heb nog nooit zo snel geopend. Ik moet er wel bij vertellen dat ik te kampen had met zware benen een beetje vermoeid van mijn 3 weken stage als verpleegkundige op de afdeling Kort verblijf te Dendermonde. Vrijdag zal ik deelnemen aan de 400m.

Tot dan,

Liefs Mariska xxx

de eerste foto's: met dank aan Wim van Belle x

124

126

127-1

130

131

135

140

141

145

 166

169

Mariska wint haar eerste wedstrijd in een knappe chrono!

ps: zaterdag stond ik ook in de krant met een mooi en groot artikel in de gazet van Antwerpen! eerstendaags plaats ik het artikel online (Bedankt; Veerle Van Campenhout.)

10:28 Gepost door Mariska in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Knap begin!!! Hey meid,
Knap gelopen! Doe zeker zo voort en op het Bk zal het er snel aan toe gaan hé!
Succes nog!
Groetjes

Gepost door: melis | 21-12-08

Amaai,
Sterk gelopen he!! Wij zijn ontzettend blij voor jou met deze knappe overwinning. Wat een spelletje hotel allemaal niet kan doen met een mens ;). Nee jong, doe zoals je bezig bent & dan komt de rest vanzelf !!!
We believe in you!!!

Vele groetjes,

Van 2 mensen die bijna nooit te zien zijn op wedstrijden, maar die je wel op voet volgen !!!

Gepost door: Zusje & Joachim | 21-12-08

dikke proficiat en doe zo verder!!!

Gepost door: Katrijn | 21-12-08

Proficiat... ...als je zo het seizoen kunt openen.... Knap gedaan hoor. En dan nog de Belgisch kampioene geklopt.
Uw PR moet er aan in de eerstvolgende weken.
Gr. Natalie

Gepost door: natalie | 21-12-08

Dikke proficiat !!! :) Ne hele dikke proficiat das al ne super start als 1ste wedstrijd da beloofd veel voor op het Pk,Bk,... en alle andere doe zo verder;)

Gepost door: Jayson | 21-12-08

Proficiat Proficiat met je eerste hoofdvogel van het seizoen!
Knap om die twee sterke meiden te kloppen...op naar de volgende!

Grts,
J.

Gepost door: Jörgen | 23-12-08

De commentaren zijn gesloten.