18-01-09

2de plaats te Kirschberg in een nieuw Indoorrecord!

Hallo,

Gisteren reed ik samen met Jan Van Den Broeck mee naar het Luxemburgse Kirschberg. Na een 3 tal uurtjes rijden kwamen we omstreeks 17uur toe. Frankie gaf een kleine rondleiding en vervolgens liet hij mij aanmelden. Omdat we ons een klein beetje miskeken hadden op het uurrooster moest alles verlopen in een sneltempo. Normaal zou ik om 19u45 van start gaan tot bleek dat ik moest deelnemen in de b reeks om 17u55. Ik bleef daarbij zeer rustig en concentreerde mij vooral op de wedstrijd. Omstreeks 17u40 werden wij verwacht in de callroom. Daar deed ik nog een paar versnellingen en werden wij zoals echte professionals begeleid naar de "arena". Daar stond Frankie mij op te wachten, voor de laatste instructies en vooral om mij te motiveren ;-). Na het uitdelen van handtekeningen aan de plaatselijke atleetjes kon ik plaats nemen aan de startlijn. Ik was zeer rustig en had geen last van zenuwen.

De wedstrijd:

Ik stond in baan 4. Toen de start werd gegeven kwam er een meisje zeer sterk opzetten. Ik liep ongeveer 10m achter haar en liet haar begaan. Ik had totaal geen idee dat dit de haas was. Ze kwam door in 29" aan de 200m en na 350m ging het licht al uit. Veel hebben wij daar natuurlijk niet aan gehad. Ik liep héél de wedstrijd dus aan de leiding en passeerde in 64" aan de 400m. Frankie riep dat te snel bezig was en ik liet bewust het tempo een beetje zakken in de 3de ronde. Toen de bel ging zette ik nog eens aan ik had een klein gaatje op de Sloveense Czilla Fugli maar de laatste meters won ze nipt in 2'12'54 en ik werd dus 2e in een knappe 2'12'69 voor mij is dit een nieuw indoor PR. Ik ben daarmee zeer tevreden, jammer genoeg stond ik niet in de A reeks daar zou ik enkel maar moeten volgen hebben en zat er mss meer in. Maar goed, ik ben tevreden!

Enkele Foto's:

achter de '' te zotte haas"

Ow dat gaat hier wel te snel!!

na 350m stapte de haas te vroeg uit de wedstrijd.

ik bleef dus maar op kop lopen...

aanzetten voor de laatste ronde!

een klein gaatje, voor de Sloveense een ideaal mikpunt!

Frankie was content over de prestaties zijn atleten ;-).

& mijn moeke ook ;-).

Groetjes Mariska,

danku voor de vele sms'en. xxx

 

14:28 Gepost door Mariska in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Knap Proficiat. Als je dit kunt door heel de wedstrijd op kop te lopen...chapeau. Dit belooft voor het verdere seizoen. Succes nog.
Gr. Natalie

Gepost door: natalie | 18-01-09

Knap ! Een hele dikke proficiat !
Dat heb je knap gedaan !

Kris, Marleen, Linske

Gepost door: Kris Peeters | 18-01-09

Proficiat Proficiat met je nieuw PR; dikke wedstrijd heb je daar blijkbaar gelopen.

Greetz,
Jörgen

Gepost door: Jörgen | 19-01-09

Meisje, ik zie dit nu nog maar! Amaai sjieke dingens! Je bent echt super bezig! Veel succes!
Ik duim voor jou! x

Gepost door: Lynn (ikzelf) | 24-01-09

De commentaren zijn gesloten.