25-01-09

Zilver op het KVV alle categoriën

Hallo,

Vandaag stond er het vlaams kampioenschap op mijn programma. Er was even twijfel of ik wel zou deelnemen. Afgelopen donderdag ben ik ziek geworden. Ik had last van buikpijn + een griepgevoel. Gelukkig wist Dr. Peeters wat hij moest doen en kon ik vandaag genieten van een zilveren medaille.

wedstrijdverloop:

Charlotte nam direct de kop voor zich en liep een ontspannende wedstrijd. Ik liep 2de op een korte afstand, na 400m was Charlotte al gaan vliegen en moesten Marlies, Ilse & ik strijden voor de ereplaatsen. Ik kwam voor zilver, dus ik wou mijn plaats zeker niet afstaan. Ik hoorde aan de supporters dat Ilse & Marlies nog achter mij liepen. De laatste ronde begon ik dan aan mijn versnelling en stelde ''gemakkelijk'' mijn 2de plaats veilig. Marlies Schils werd 3de voor een sterke Ilse Libijn die terug haar wedstrijdritme gevonden heeft. Met deze 2de plaats ben ik zeer tevreden. Charlotte won gemakkelijk in 2'10'03. Mijn tijd bedroeg 2'13'03, Marlies haar tijd 2'15'13.

Danku aan alle supporters voor de steun!

Liefs Mariska

Op naar het PK Korte cross!

 

19:04 Gepost door Mariska in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Proficiat Hoi Mariska,
Een hele dikke proficiat met je zilveren medaille!
Nog veel succes met het studeren!

Liefs,
Linske

PS: Bedankt van je reactie op mijn blogje voor mijn verjaardag ! :)

Gepost door: Linske Peeters | 25-01-09

Dikke proficiat met je tweede plaats. Je blijft het prachtig doen ! Succes op het PK ;-)

Gepost door: Katrijn | 27-01-09

Pracht prestatie. Proficiat. Op het PK korte cross terug podium? Zoals je nu loopt zit dat er dsik in...daar neemt wel Sylvie Verthé deel denk ik.

Gepost door: natalie | 28-01-09

De commentaren zijn gesloten.