21-09-09

Nu ook Belgisch kampioen 4x800m AC

Hallo,

Gisteren stonden de belgisch kampioenschappen aflossingen op mijn programma. De allerlaatste piste wedstrijd van dit seizoen. We hadden ons nog snel ingeschreven voor de 4 x 800m. We hadden kans om podium te halen en we gingen er allemaal even hard voor. Shauni Moons pas eerste jaars cadet mocht de spits afbijten ze gaf de stok in 4e positie aan Eva Fevery. Je moet weten dat Eva nog maar een paar maanden aan het trainen is. Ze verbaasde vriend en vijand, ze gaf de stok in 2e positie aan cynthia. Cynthia kon zich vastbijten in het spoor van Liesbeth Pollentier. De laatste 100m versnelde Cynthia en gaf de stok aan mij met ongeveer 10m voorsprong. Ik trok meteen alle registers open en zo wonnen we de aflossingen onverwacht in een zeer mooie eindchrono nl: 9.14.79. Ik ben super tevreden over mijn zomerseizoen! Danku dames, we hebben het super gedaan!

Shauni liep: 2'26

Eva : 2'19

Cynthia: 2'16

Ik: 2.11

Later de foto's!

BKAFLOSSEMMA

bkaf

 

bkaflossin

BKAF3

 

 

17:51 Gepost door Mariska in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

proficiat ! Als dat geen mooie afsluiter is !
Dikke proficiat voor jullie alle vier !
liefs,
Linske

Gepost door: Linske | 21-09-09

Ahnee zeker, alsda mariska ni is!
Proficiat! xx

Gepost door: Lynntje' | 24-09-09

Golden Four proficiat De nieuwkomer Eva draagt gelijk een grote en zware verantwoording binnen de LAT ploeg zo is op de foto te zien. Haar vergaat het lachen.
Nu morgen jullie televisie carrière start wachten wij op de eerste ansichtkaart met daarop groeten uit Hollywood van “The Golden Four”. En Mariska ’t is jouw weblog, inderdaad wat een prachtig seizoen heb jij gehad. Geniet ervan.

Gepost door: Cees | 25-09-09

De commentaren zijn gesloten.