12-01-10

trainingsweekend in de topsporthal.

Hallo,

Omdat de weersomstandigheden nog steeds niet optimaal zijn voor snelheidstrainingen trok ik samen met een paar clubgenoten naar den indoor. Zaterdag heb ik een 1000m voor mijn rekening genomen. Vooraf hadden we afgesproken om niet voluit te gaan en er een training van te maken. Ik ben natuurlijk niet echt tevreden met deze tijd maar we bouwen verder.

Verslag Frankie:

De senioresvrouwen, met o.a. Mariska PAREWYCK, werden na 200m tegen gehouden omdat de klok niet meeliep. Dus een 2de poging werd 15' later ondernomen. Lindsey De Grande (OEH) was indrukwekkend. Zij liep solo naar 2:43"60 wat meteen een 2de tijd aller tijden betekent op deze afstand. Mariska liep een gedoseerde wedstrijd en finishte sterk in een nieuw clubrecord, nl: 2:53"76.

 

Zondag:

Zondag stond er dan een 300m op mijn programma. Deborah Nurumbi begon de dag goed met een nieuw Belgisch record nl: 40'89 (Cadetten). Dit is nog maar het bewijs dat ze klasse heeft en er staat wanneer ze er moet staan. Voor mij is deze afstand nieuw maar vooral lastig. Ik startte zeer snel en passeerde in minder dan 27sec. aan de 200m. De laatste 50m heb ik mijn te snelle start mogen bekopen en werd 1e in mijn reeks in een nieuwe indoor besttijd nl: 42'43.

Later meer

Mariska

17:30 Gepost door Mariska in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

De stage in Portugal heeft je zo te zien wel deugd gedaan! Hopelijk blijven die tijden komen, maar daar twijfel ik niet aan:)!
Veel succes nog!

gr Koen

Gepost door: Koen Naert | 13-01-10

De commentaren zijn gesloten.