06-06-10

Nieuw PR op de IFAM Meeting!

Hallo,

Gisteren deed ik mee aan de IFAM meeting te Oordegem. Zeer goede vrienden van mij organiseerden deze meeting. Hun doel was om een geslaagde atletiekavond te realiseren met veel persoonlijke records & limieten voor EK en WKJ. Het was een voltreffer er werden maar liefst 8 limieten gelopen en talrijke persoonlijke records!

Ik had mijn ingeschreven op de 800m en aan de deelnemerslijsten te zien beloofde het een TOPreeks te worden. Dit werd het dan ook mede door de ideale weersomstandigheden en de goede organisatie! Ik had een minder goede start en liep in 9e positie. Ik kwam door in 63'5 aan de 400m iets te traag maar ik zat een beetje ingesloten en geraakte er niet direct uit. De laatste 200m heb ik dan kunnen versnellen maar het meisje bleef maar in mijn weg lopen :-)... De laatste 100m heb ik haar dus nog kunnen inhalen en werd 7e in een nieuwe besttijd nl: 2'07'32!

Hiermee ben ik zeer tevreden!

Het gevoel achteraf was ''ik kan nog beter'' en dat is de motivatie om er terug in te vliegen. Na een mindere periode ga ik er weer volledig voor Lachen.

Verslagje van TV Oost:

http://www.tvoost.be/nl/2010-06-06/international-flanders...

 

Nadien was ik ook nog eens haas voor de 1500m dames. Mijn opdracht was om Zenobie Van Gansbeke naar de WKJ limiet te loodsen. Dit is meer dan geslaagd waarvoor een dikke proficiat aan Zenobie die een sterke chrono liep ->4'19...

Sportieve groeten,

Mariska!

 

 

 

 

19:00 Gepost door Mariska in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

proficiat Mariska...knap hoor, en daarna nog eens serieus haaswerk...chapeau.

Gepost door: natalie | 06-06-10

Dikke proficiat Mariska. Echt super !! En als je het gevoel had nog beter te kunnen... Ik ben al benieuwd wat dat zal geven :-) Na de examens... ;-)

Groetjes en tot snel xxx

Gepost door: Katrijn | 06-06-10

Dikke proficiat! het was een mooie wedstrijd!
groetjes,
Linske

Gepost door: linske | 07-06-10

Zeer knappe tijd Mariska! Was echt een mooie wedstrijd!

Gepost door: Ruben | 08-06-10

Hi Mariska!
can't understand a bloody word.. haha..
ill have to get onto google translate..

soz!

Congratulations on all yr success.!
Truly amazing..

say hi sumtime..

=]

Gepost door: Anthony J Langford | 27-08-10

De commentaren zijn gesloten.