06-06-10

Nieuw PR op de IFAM Meeting!

Hallo,

Gisteren deed ik mee aan de IFAM meeting te Oordegem. Zeer goede vrienden van mij organiseerden deze meeting. Hun doel was om een geslaagde atletiekavond te realiseren met veel persoonlijke records & limieten voor EK en WKJ. Het was een voltreffer er werden maar liefst 8 limieten gelopen en talrijke persoonlijke records!

Ik had mijn ingeschreven op de 800m en aan de deelnemerslijsten te zien beloofde het een TOPreeks te worden. Dit werd het dan ook mede door de ideale weersomstandigheden en de goede organisatie! Ik had een minder goede start en liep in 9e positie. Ik kwam door in 63'5 aan de 400m iets te traag maar ik zat een beetje ingesloten en geraakte er niet direct uit. De laatste 200m heb ik dan kunnen versnellen maar het meisje bleef maar in mijn weg lopen :-)... De laatste 100m heb ik haar dus nog kunnen inhalen en werd 7e in een nieuwe besttijd nl: 2'07'32!

Hiermee ben ik zeer tevreden!

Het gevoel achteraf was ''ik kan nog beter'' en dat is de motivatie om er terug in te vliegen. Na een mindere periode ga ik er weer volledig voor Lachen.

Verslagje van TV Oost:

http://www.tvoost.be/nl/2010-06-06/international-flanders...

 

Nadien was ik ook nog eens haas voor de 1500m dames. Mijn opdracht was om Zenobie Van Gansbeke naar de WKJ limiet te loodsen. Dit is meer dan geslaagd waarvoor een dikke proficiat aan Zenobie die een sterke chrono liep ->4'19...

Sportieve groeten,

Mariska!

 

 

 

 

19:00 Gepost door Mariska in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |