18-03-07

400m te Gent

Hoi

vandaag ziet u me voor de laatste keer in actie ;-), ik ga namelijk nog eens een 400m meepikken, Veel verwacht ik er niet van omdat de benen nu echt naar een rustperiode vragen ;-) en vanaf morgen krijgen ze het dan ook 2 weken zal atletiek voor mij op een laag pitje tekomen staan. Voor er nadien terug in te vliegen op mijn favoriete seizoen nl: het zomerseizoen.

 

duim voor de laatste keer voor mij!

dikke knuffel

Mariska

12:37 Gepost door Mariska in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

14-03-07

Ode aan Katrijn V/D RIVIERE!

Ik ben Fier op jou...

PICT0028.jpg


Wachtebeke '06... Katrijn strandde op een 7de plaats, een triestig berichtje van Katrijn... ze was niet zo tevreden over haar eerste cross...
Deinze '06... Toen kreeg ik al een positiever smsje mijn darling werd knap 2de... ik was superfier voor haar maar toch wist ik dat ze nog beter kon en niet helemaal tevreden was over haar wedstrijd...
Roeselare '06: Een zeer teleurgestelde trijn met de tranen in haar ogen... heb ik ze moeten oppeppen het draaide niet vertelde ze me, Ik had ze die dag zien lopen en ik wist dat ze veel beter kon ze moest enkel meer geduld hebben... ik heb haar toen ook gezegt BK is van jou.. (zoals je ziet ik heb altijd gelijk...) Ze kreeg weer moed en werd sterker en sterker naargelang het seizoen...
Ze schitterde in Rieme met een 3de plaats...
In Hulshout liet ze nog eens tonen hoe sterk ze mentaal en fysiek wel is ze werd knap 2de...
In Mol toonde ze het nog maar eens met een mooie 3de plaats! De zegekoersen komen eraan, Katrijn kreeg na haar voetblessure vleugeltjes...Ze begon er terug in te geloven ik zag terug de katrijn van vorig jaar die sterker was geworden en dat heeft ze ook in Izegem Lokeren en Dour bewezen! In Dour klopte ze de onklopbare Eline Daelemans...Toen wist ik het gewoon dat ze in Oostende ging schitteren!
Oostende 2007: Zeer gespannen stond ik langs de kant omdat katrijn een supervriendin is... ik had zenuwen en nog eens zenuwen toen zag ik dat het goed ging zeer goed ze liep samen met Jana vooruit dus ik wiste dat podium er zeker al ging inzitten. Toen ze voor de 2de maal langs mij liep moest ze een paar meters prijs geven! Toen had ik al gezegd katrijn komt terug en ze zal winnen! Ik schreeuwde en schreeuwde toen ik ze in de verte op de helling zag liep ze vooruit met de tranen in mijn ogen wiste ik dat ze ging winnen en dat heeft ze ook gedaan! Ik ben superfier op jou meid, want wat jij hebt laten zien dat is gewoon FANTASTISCH... Zo'n klasse dat heeft er maar 1 en dat ben jij!

Ik wil je maar even zeggen hoe fier ik op jou ben!
Meisje friends for ever!
en ik wens je nog zoveel succes toe...
Want je hebt't gewoon ;-)!!
En weetje in de paasvakantie gaan we shoppen dat staat vast net zoals vorig jaar ;-)...
Megadikkeknuffel
voor de nieuwe Belgisch kampioene!
ik wiste het al in Roeselare en jij hebt het gewoon bevestigd!
je bent super!

Je darling!

Mariska

16:32 Gepost door Mariska in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Nog Foto's Bk...

Bk_Veldlopen_Oostende_-_119[1]

 

De start...

 

Bk_Veldlopen_Oostende_-_127[1]

 

Aan het afzien...

16:22 Gepost door Mariska in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Foto's Bk....

Er komen dan toch een paar foto's op mijn website...

van mijn Slecht BK...

 

mariska en richard

 

De jarige Richard..x..x..x..

bibi en mimi

 

Bibi *x* Mimi

mariska afzien

 

Afzien,, let niet op mijn gezicht...

mariska

 

Mariska...

steven mooie actie foto
Zeer mooie foto van steven, en ook een zeer sterke wedstrijd!!
mariska raar

mm raar ... :-)

Jo

 

Jo loopt een zeer sterke wedstrijd...spurt hier naar de finish.
plezier

Afsluiter ...
Geslaagde dag met zeer veel plezier!
x1pDNAWGlh34VPv4hm_6D6n0UI018AhE8yT11CwkfXjRbofFsuVPEVUmeXGLC5g6t8JuAZS96iJqwEMUAgI9KqbXsDfliayQQ2cbIVD31uVWYjDxScR3NXaww

plezier aan de start met Lieselot Matthys
starten

starten (dank aan J. Lammens)
doorkomst

16:04 Gepost door Mariska in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

 

Helaba
gisteren was mijn BK niet om over fier te zijn. Ik werd 24ste (Belg), Ik wou wel top 30 maar in mijn achterhoofd zat toch wel een top 20 plaats of een plaats kort tegen Melissa. Het draaide niet dat is het gewoon een slechte dag op een verkeerd moment... mja dat ben ik ondertussen aan het gewoon worden. Het enigste positieve daaraan is dat ik toch mijn vechtlust heb laten tonen en niet heb opgegeven...want dat duiveltje kwam in mij toch eens opdagen om uit de wedstrijd te stappen. Maar daar begin ik niet meer mee...! Wat mij een beetje kan troosten is het feit dat ik 2de (Belgische) Junior ben geworden...! Veel troost is daar niet aan want het was gewoon onder mijn niveau, en als het slecht was dan moet het ook gezegd worden!
 
Nuja het is voorbij, ik heb mijn best gedaan en ik heb mijn grootste vijand (opgeven) overwonnen en daar ben ik wel fier over!
waar ik nog fier over ben is het feit dat mijn DARLING Belgisch Kampioen is geworden! Ik wiste het gewoon, ik zag het in Dour de kampioen van 06, heeft haar titel met glans verlengt! Proficiat meisje schitterend!
 
Ook mijne partner den arno:p,, heeft het schitterend gedaan hij werd knap 3de, maar hij staat als 2de in de uitslag. Omdat Braam Goessens uit de wedstrijd is gepakt... ik weet er het fijne niet van ik heb de duwpartij niet gezien dus ik kan me daarniet over uitspreken. Toch een dikke pluim voor Arno die dit seizoen nog een operatie onderging aan zijn appendix, maatje super gedaan!!! Ook Evelien behaalde een medaille ze werd 2de bij de cadetten damens! Dikke proficiat!

12:41 Gepost door Mariska in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

09-03-07

Bk Parcours

BK%202007-omlopen3
 

17:29 Gepost door Mariska in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

08-03-07

Foutje ...

Door het veranderen van foto's heb ik mijn dierbaartse foto gewist, ik had het nog niet gezien maar iemand heeft me erop gewezen,

 

 

het was echt perongeluk,, Sorry liefste meid...

ik wil je nog even zeggen dat ik je superhard mis!

en dat'k u graag zie,, Friends for ever and ever!

dikke knuffel...

 

Liefs marisje x

san mar xav

 

12:21 Gepost door Mariska in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

06-03-07

BK

Helaba,, het is de laatste week voor het BK.
Zondag (gisteren) ben ik gaan duurlopen met enkele pittige versnellingen in (steeds op bergjes zoals de viaduct van dendermonde, en een heuveltje in het park... kwestie voor dat een beetje gewoon te worden é .. ik was aan het lopen en toen zag ik de LAT COACH in zijn auto aan het rondpunt ;-) was wel grappig ...
 
vandaag maandag,, was er een leuke training we hebben lang losgelopen en dan moesten we 1x 4 ronden doen... (elke ronde iets sneller en dat gebeurde ook ... ik weet de tijden niet zo goed meer maar ik denk ong. 1.48 1.45 1.37 1.32...
het ging goed en dat is positief, minder positief is is dat mijn hematocriet terug gezakt is naar 36... 2 weken geleden stond het nog op 39.8 het is raar dat dit altijd zo snel zakt maar DR. Peeters heeft de oplossing al gevonden ik moet donderdag terug een vitamine spuit krijgen en nu neem ik foliumzuurpilletjes... mijn hematocriet moet normaal gezien nu al gestegen zijn omdat ik vrijdag nog een spuit heb gekregen. En toen was mijn bloed al getrokken,, we zullen zien é :-) ...
 
Ik wil nog eens alle latters proficiat wensen met hun prachtig BK!
Ook wil ik Eva een gelukkige verjaardag toewensen dus  bij deze proficiat -xxx-.
 
Groetjes Mariska

19:38 Gepost door Mariska in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

04-03-07

Kim Gevaert doet het weer

Ook Gevaert pakt Europees goud in Birmingham

zo 04/03/07 - België heeft een 2e gouden medaille behaald op het EK indoor. Kim Gevaert verlengde haar titel op de 60 meter met succes. Joeri Jansen finishte als zevende in de finale van de 1.500 meter, terwijl de Belgische zevenkampers achtste en negende werden.

Kim Gevaert heeft haar favorietenrol waargemaakt op het EK indoor in Birmingham. De titelverdedigster was matig gestart, maar ze won toch nog vlot in 7"12.
Kim Gevaert
(foto Photonews)
Dat is maar net boven haar Belgisch record (7"10), dat Gevaert zaterdag in de halve finale liep.

"Ik ben ontzettend opgelucht", reageerde Gevaert na haar nieuwe titel. "Ik verscheen toch met wat stress aan de start."

"Bovendien miste ik mijn start, een nieuwe toptijd zat er dus niet in. Maar dat is niet erg. Enkel het goud is van belang."

"Ik hou echt van deze zaal. De fans zijn super. Hopelijk zijn jullie niet boos omdat ik de Britse Kwakye klopte", zei Gevaert nog aan de BBC.

17:57 Gepost door Mariska in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

03-03-07

Tia Hellebaut Europees kampioene!

tia
 
Kijk en geniet !
S_070303_BIRM_Hellebaut_erover_b-20070303-155749

Hellebaut wint Europese titel met recordsprong

za 03/03/07 - Tia Hellebaut is Europees kampioene hoogspringen in zaal. De Belgische won met grote overmacht. Ze sprong 2,05 meter.

Tia Hellebaut ging in de finale als enige over 1,99 meter. Daar had ze wel twee pogingen voor nodig.
Tia Hellebaut
(foto Photonews)
Maar Hellebaut kreeg er maar niet genoeg van en verzilverde haar wedstrijdvorm.

Ze bleef als enige voortspringen en ging bij haar eerste poging over 2,01 meter, een centimeter hoger dan haar oude Belgische record.

Hellebaut was op dreef en ze ging ook telkens van de eerste keer over 2,03 meter en 2,05 meter. Zo hoog had Hellebaut nog nooit gesprongen.

Hellebaut liet de lat dan maar op 2,09 meter leggen, één centimeter boven het wereldrecord van Kajsa Bergqvist. Maar een eerste sprong mislukte en daarna hield Hellebaut het dan toch voor bekeken.

  • "Toen ik opstond, voelde ik me uitstekend. Ik wist dat ik over 2 meter zou springen. Maar 2,05 meter had ik echt niet verwacht", zei een dolgelukkig Hellebaut. "Ik ging door omdat ik niet met 1,99 meter wilde winnen. De andere meisjes waren zenuwachtig, stress deed hen de das om. Het wereldrecord? Dat zit er nog niet in."

S_070303_KimGevaert_p

Gevaert loopt met Belgisch record naar de finale

za 03/03/07 - Kim Gevaert is in een recordtijd naar de finale van het EK indoor gesneld. Ze liep 7"10, een nieuw Belgisch record. Joeri Jansen kon zich op de 1.500 meter nipt plaatsen voor de finale. Hij was bij de beste drie verliezers.

Met sprekend gemak won Kim Gevaert haar halve finale op de 60 meter.
Kim Gevaert
(foto Belga)
Gevaert deed dat bovendien in een recordtijd: 7"10 is een verbetering van haar Belgische record met een honderdste seconde.

Kim Gevaert had de snelste tijd van alle deelneemsters, de Britse Kwakye liep de tweede tijd: 7"17.

"Ik denk dat Tia Hellebaut me geluk brengt", zei een goedgemutste Kim Gevaert meteen na haar halve finale.

"Tia zorgt voor een speciale "vibe". Het is prachtig dat de Belgische atletiek hier opnieuw zo goed scoort", zei Gevaert

De acht finalisten:
  • 1. Kim GEVAERT - 7"10
  • 2. Joyce Kwakye (GBr) - 7"17
  • 3. Jevgenija Poljakova (Rus) - 7"22
  • 4. Ekaterini Thanou (Gri) - 7"22
  • 5. Daria Onysko (Pol) - 7"24
  • 6. Tezdzjan Najmova (Bul) - 7"24
  • 7. Susanna Kallur (Zwe) - 7"24
  • 8. Martina Christova (Bul) - 7"27
Thanou klopt ook weer op de deur

Ekaterini Thanou is ook weer komen bovendrijven in Birmingham. Ze stoot met de vierde tijd door naar de finale. De Griekse werkt aan de weg terug na een dopingschorsing van twee jaar. "Ik voel me goed en kijk uit naar de komende races", zei de Griekse.

Ook in de reeksen was Gevaert oppermachtig
Kim Gevaert (foto) maakte in de reeksen van de 60 meter meteen duidelijk wie de topfavoriete voor de titel is. De titelverdedigster zette de beste tijd (7"17) achter haar naam.
Kim Gevaert
(foto PhotoNews)
Hoewel Gevaert liever wat later op de dag loopt, klaagde ze niet. "Dit is een goeie tijd voor een ochtendrace. Ik voelde me slaperig, maar ben in vorm."

De Bulgaarse Tezdzjan Najmova, die dit jaar al sneller liep dan Gevaert, had de derde tijd achter haar naam.

De 46-jarige Merlene Ottey, die uitkomt voor Slovenië, finishte als vierde in de vijfde reeks, in 7"33. Dat volstond net niet voor een plaatsje in de halve finales.

"Mijn start was barslecht. De 100 meter ligt me beter. Ik kijk al uit naar het zomerseizoen", zei Ottey.

Jansen plaatst zich nipt voor de 1.500-meterfinale

Joeri Jansen heeft zich op de 1.500 meter geplaatst voor de finale van zondag. Jansen nestelde zich meteen mee attent voorin, maar moest op het einde de rol lossen. Hij eindigde als zesde.

De eerste drie gingen rechtstreeks door, maar ook de beste drie verliezers werden opgevist voor de finale. Omdat er in de eerste reeks traag gelopen werd, mocht Jansen zo nog net mee naar de finale.

"Na 1.000 meter wist ik dat een plek in de topzes zou volstaan", zei Jansen. "Ik heb de finale vrij comfortabel gehaald. Ik voel me maar 85 %, maar daar zal ik het toch mee moeten doen. In de finale kan alles. Ik hoop dat er in het begin niet te snel zal worden gelopen."

17:32 Gepost door Mariska in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Voorbereiding BK Korte cross

Deze week heb ik eens goed getraind, dat hoeft ook wel want volgende week is het het BK korte cross, woensdag stond er een pittige training op het programma en die heb ik perfect afgewerkt, Donderdag dan de Indoortraining die ook perfect verliep. Normaal ging ik vandaag nog een cross meepikken in Machelen, maar mijn gezond verstand heeft gisteren neen gezegd. Ik ben gisteren achter mijn vitamine B 12 spuit geweest bij Dr. Peeters en hij gaf wel groen licht, maar toch ga ik niet lopen. Gewoon omdat ik me niet wil overdoen, nu alles geven en op het BK niet meer kunnen dat zou wel niet zo verstandig zijn.  Dus daarom lieve mensen start ik niet in Machelen ;-).

 

Nu ga ik vant weekend nog wat kilometers draaien en dan zien we wel é ;-) Ik wil ook Frankie bedanken voor het mooie seizoen tot nu al!!

11:48 Gepost door Mariska in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

28-02-07

Foto's Dour : Dank aan Jörgen Lammens

Dour!

 

Dour Podium

 

Aan het praten met de franse.

Podium cc

 

Voze modde in mijn hals .

echt wel kapot

 

op het podium ni op mijn gezicht letten

 

 

 

12:31 Gepost door Mariska in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

25-02-07

3de plaats Crosscup Dour!

Gisteren ben ik 3de geworden en (2de) belgische op de Crosscup Finale te Dour (korte cross). Het was al een tijdje geleden dat ik een cross had gelopen namelijk in Duffel (ergens in November). Het was even wennen, bij het indoor lopen heb je geen kou, is er geen modder en nog minder bergjes... gisteren was het alles behalve mijn parcours... maar het verliep goed,, de eerste ronde ging ik attent mee maar als ik aan de 2de ronde moest beginnen sloeg ik mijn voet om ik stak het al snel in mijn hoofdje en liet de andere atleten over me gaan.. als ze over mij gaan dan begin in te flippen en dat heb ik nu niet gedaan ik probeerde terug naar Melissa Van De Driessche te lopen dit verliep niet zo makkelijk, maar bij de afdaling maakte ik veel goed... ik kwam terug in haar spoor dus podium zat er nog steeds in. In de sloot nam ik de verkeerde kant om naarboven te lopen en liep Melissa terug uit... Maar er zat nog een goede spurt in mijn benen en zo snelde ik naar een 3de plaats...! Ik ben wel tevreden maar er zat zeker meer in :-)! Ook Katrijn Van De Riviere deed het schitterend maar dan bij de scholieren dames ze won de CC van Dour en ik verwacht wel veel van haar op het BK proficiat meid! Ook shari lammens deed het goed  (pupillen meisjes). Ik wil Jörgen bedanken voor de mooie foto's die later op mijn website zullen verschijnen!

 

Ik wil ook sorry zeggen naar Melissa toe, ik vond't zo moeilijk om nog tegen haar te spurten ...,

 

Groetjes Mariska x

 

Foto's van mn Papa,, vanavond de foto's van Jörgen..

cc dour podium
De man van de pers ;-)
ni op mij letten ben een waterkiek + modderkieke
Podium

Podium

3 de plaats

 

ps: ik had witte spikes,, ik zeg r wel bij ik HAD witte spikes ...
de bende van lat

19:37 Gepost door Mariska in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

23-02-07

Zondag CC Dour!

Het uurprogramma: de korte cross zal te samen vallen met de cadetten meisjes,, ik heb zowat in't oog gehouden en die cadetten meiskes doen het zeker en vast niet slecht,, met wie ik moet rekening houden bij de SEN vrouwen is zeker en vast, Wies Terryn & Melissa Van den Driessche

,, ook vele waalse atleten zullen aan de start staan! Laten we hopen voor een goede training ik heb er alvast zin in ;-)En Melissa we nemen revanche é

Groetjes mariska!

En tot zondag!

Programma
Zaterdag 24-02-2007
15.005 km Ruddi Walem
10 km Vincent Rousseau
Zondag 25-02-2007
10.0500-99
98
Benjamins meisjes
Benjamins meisjes
1.000 m
1.000 m
10.2000-99
98
Benjamins jongens
Benjamins jongens
1.000 m
1.000 m
10.3597
96
Pupillen meisjes
Pupillen meisjes
1.000 m
1.000 m
10.5097
96
Pupillen jongens
Pupillen jongens
1.000 m
1.000 m
11.0595
94
Miniemen meisjes
Miniemen meisjes
1.500 m
1.500 m
11.2095
94
Miniemen jongens
Miniemen jongens
1.500 m
1.500 m
11.40>89
93-92
Korte Cross vrouwen
Cadetten meisjes
2.000 m
2.000 m
11.5593-92Cadetten jongens3.000 m
12.1091-90Scholieren meisjes3.000 m
12.2591-90Scholieren jongens4.500 m
12.50> 35 Masters vrouwen4.500 m
13.1589-88Junioren vrouwen 4.500 m
13.4089-88Junioren mannen7.500 m
14.10>89Korte Cross mannen3.000 m
14.30Senioren vrouwen6.200 m
15.00Senioren mannen9.600 m
15.40> 35Masters mannen7.500 m

00:21 Gepost door Mariska in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

21-02-07

Seizoen overzicht

Hier is een overzicht wat ik dit seizoen allemaal heb uitgestoken ,, Er is maar slechts 1 mindere prestatie bij namelijk mijn BK (wegens ziekte) over regelmaat gesproken dus. Ik ben al zeer blij over mijn seizoen en hopelijk kan ik het nog goed eindigen met een mooie top 30 plaats op het BK Korte cross,, We zullen we zien zeker.

 

Crosscup Relays: 1ste plaats

Internationale korte cross Tilburg: 13de = 3de van mijn leeftijd.

Nationale cross Duffel: 3de plaats

Indoor meeting 1000m: 1ste plaats + 2.54.67 PR

PK Indoor 800m: 1ste plaats solo naar 2.17.28

KVV alle catogoriën 800m: 4de plaats 2.13.76 Indoor PR!

KBC Indoor 800m: 4de plaats 2.14.22.

BK Indoor 1500m: Opgave wegens ziekte!

 

... Voilla ik ben al zeer tevreden over mijn seizoen,, het is zo goed als afgelopen en heb een goede basis voor de zomer ;-) ...

Misschien start in zondag in Dour als voorbereiding voor het BK cross...

KvV_indoor_Alle_Cat_033

 

Vele groetjes

Mariska!

 

 

11:46 Gepost door Mariska in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

20-02-07

BK indoor; Opgave & naart spoed!!

Mariska PAREWYCK moest de wedstrijd (tijdens de 1.500m) verlaten na 950m met hevige buikkrampen.
 
een half uurtje nadien begon de buikpijn erger en erger pijn de doen... ik had zo'n steken dat ik begon te wenen, en als ik ween :s dan is er toch wel iets degelijk aan de hand... Omdat ze dachte dat ik acuut apendix zou hebben zijn we meteen naar het ziekenhuis gereden met Frankie de papa van Femke En natuurlijk Femke zelf (k) Waarvoor dankuwel (l) ..., Daar hebben ze bloed geprikt, ben ik onder de scanner geweest... en hebben ze een pijnremmer ingespoten... met die pijnstiller ging het al veel beter maar af en toe kwamen de steken terug de dokter zag op de foto's dat'r een ontsteking was maar niet aan mijn appendix (opluchting) ... Maar wel onsteking , Morgen moet ik naar het Sint Blasius voor een echo van mijn dikke darm omdat daar ook wel iets kon zijn aangezien het daar ook pijn deed, verder bevonden ze nog veel vocht  in de bekkenholte...,
 
na al deze ellende is het voor mij wel genoeg geweest... hopelijk kan alles nu goed verlopen want ik wil revange nemen door mijn Opgave,, de loser dat ik ben.. ik wil eens laten zien wat ik waard ben,,!
Hopelijk mag ik lopen in Dour want daar is het maar 2000m en wil ik alles geven,,!!!
 
 
Hannelore ik wil jou extra in de bloemetjes zetten,, jou comeback is meer dan geslaagd je schitterde gewoon proficiat met jou 1ste wedstrijd na maanden out... 2.20.40 Dat is gewoon super ! Proficiat
 
mensen sorry dat'k niet meer kon antwoorden op jullie sms'en maar mijn kaart is op...
Mariska x

12:40 Gepost door Mariska in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

15-02-07

Megaspike - party vvk te koop bij mij...

Beste bezoekertjes,

Omdat zo'n mega atletiek party nog niet bestond, heeft de organisator van megaspike(Jonas Roels) een fuif georganiseerd. De fuif zal doorgaan op 23/03/07 in Groot-Bijgaarden [Brusselstraat 259], Zaal: Collegium. We hopen op een massale opkomst...,

DJ's* DJ Bol & Co
* DJ Bliss (Matthias Rosseeuw - FLAC)
Special Guest DJDJ Slam-T (Tom Vanslambrouck - RIEM) [Hip-Hop]
Party-specials

* Happy Half Hour (2x):
- 21u30 - 22u00
- 02u30 - 03u00 [ + foute muziek]
* Cocktailbar
* Podium
* Aanwezigheid van tal van atletiektoppers
* Tombola [adhv. VVK] + prijzenpot:
=> Duoticket Memorial Van Damme 2007, MS-T-Shirts, allerhande naturaprijzen...

 

Wie een kaart wil kopen, koop ze dan maar bij mij natuurlijk;

mij kan je vinden op de volgende wedstrijden: BK indoor Alle cat.

                                                                      Dour

                                                                      Machelen

                                                                      BK cross.

je kan ook mailen naar mariskaparewijck@hotmail.com of je kan een reactie op deze blog plaatsen. Hopelijk kan ik op jullie rekenen!

Je kan ook kaarten online bestellen via www.megaspike.be

Kaartenverkoop online: Klik op onderstaande link, vul uw gegevens en het gewenste aantal kaarten in en stort het gepaste geld door op volgend rekeningnummer:
* 001-4403801-77 (mededeling : naam)
=> Formulier "Bestelling Kaarten"

 

Veel liefs

Mariska,,

12:53 Gepost door Mariska in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

10-02-07

BK 1500m Alle Catogoriën

Hoi bezoekertjes

dit weekend staat er geen wedstrijd op het programma dus kan ik doortrainen naar het BK indoor toe. Ik zal er aantreden op de 1500m, deze afstand heb ik nog nooit in zaal gelopen. De concurrentie is niet van de poes, met als TOP favoriete Lindsey De Grande die outdoor al naar 4.25" snelde. Voor de ere plaatsen komen in aanmerking Silvie Ameloot, Bossuyt Lieselot (ooit 4.20 gelopen), Melissa Van De Driesse en Hopelijk Ik natuurlijk. Ik ga gewoon voor een mooie tijd en voor de rest is alles mooi meegenomen. De zomer is mijn hoofddoel dus...

 

382944524_edea3bcb0a
(kbc indoor)
 
Ik zal zeker en vast mijn best doen ;-)..
Mariska

 

16:35 Gepost door Mariska in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

06-02-07

Foto's Website LAT

         

 

13:49 Gepost door Mariska in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

KBC INDOOR

Zondag was het dan zover de KBC indoor, ik was geselecteerd voor het Na Programma (800m). Ik was niet de enigte van LAT die geselecteerd was, ook Laurens Schockaert, Sander De Cauwer, Jan Van de Broeck stonden in het na programma. Onze Profatleet Tim Clerbout mocht starten in het hoofdprogramma 1500m. Hij had de kans om de EK limiet te lopen maar ziekte kwam roet in het eten gooien, zeer jammer want Donderdag op training vloog Tim. Laurens Schokaert en Sander waren de volgende Lat Atleten die in actie kwamen, allebei op de 800m U 18 jaar. Laurens won deze wedstrijd met 2 hondersten verschil. Sander liep in dezelfde reeks 2.10". Mijn Wedstrijd: Ik begon zaterdag avond buikkrampen te krijgen en ik wiste al dat er iets niet klopte, ik besloot dan om vroeg in mijn bed te kruipen en alleen maar hopen dat het zondag over zou zijn, ik stond op en ik voelde me al  beter maar niet wat het zou moeten zijn. Ik had nog steeds krampen maar besloot toch om te lopen omdat het wel van de zenuwen kon zijn. Mijn eerste ronde ging natuurlijk veel te snel ik kwam door in 29.8" en dat is wel iets te snel, in de 3de ronde kreeg ik terug een tik van de hamer maar dat kon ik dan terug rechtzetten in de laatste ronde mijn eindtijd is 2.14.22 niet slecht maar ook niet super, het is wel een bevestiging van vorige week maar ik weet dat ik veel beter kan, het moet er alleen eens uitkomen. Door de eerste snelle ronde zijn er ook 2 atletes uit de wedstrijd gestapt, namelijk Marleen Baggerman & Frederikson (de zweedse vriendin van Cedrick Van Branteghem). Niet alleen ik was dus te zot gestart ;-).

Jan Van De Broeck zijn wedstrijd heb ik niet gezien alleen zijn laatste 100m jan liep ongeveer 1.56''. Proficiat!

 

websiii
Tim Clerbout...
sander web

Sander

Laurens web

Laurens

Jan
Jan

 

Lindsey

 

Groot talent die deze wedstrijd ook gewonnen heeft in 2.08!!

KBC

 

Staart goed doen ;-) mijn start ritueel ...

klaarmaken kbc

 

Nog een ritueel,, topje naar beneden trekken ..

mariska website kbc

 

Bleekjes voor de start = geen supersuperbenen!
kbc indoor website

De Snelle start...
snelle ronde

De snelle ronde ... voor mij Frederikson en vlak achter haar Baggerman die in de 3de ronde de wedstrijd staakten...
afzien

Afzien...

Spurten
Spurten
mar en ilse

Mariska en Ilse na de wedstrijd... ;-) Hou Ilse maar in't oog op het BK...

tomas mariska

 

Mariska & Tomas (powertrainingpartner)

Mandy en mariska

 

Mandy en Mariska (let niet op mijn gezicht:p khad dus wel al gelopen toen eneuh:p)
Lucky met mariska

Mijn Allller liefste Luckyytjn!
voor de wed

 Voor de wedstrijd (met irrii sticker!)
supporters

Supporters

supporters1

 

Nog méér supporters

voorzitter

 

Den Blinker!!

10:54 Gepost door Mariska in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

05-02-07

Supporter in Ninove (PK Cross)

glk-vqL4BvlI3gUEsKLCEmVHvMqevNYxKpSYmUOPA73s_8kDaoreDVO3qAw9lQ2Ja4HOB_2Lg8-OwqlfZ9b7TpSOblO-yv1vzWYJ2pAEfKH47RWzvLr4yLRDmgYYPXjg5eNtsXq2JTBNWt_z2XeAI3BjX9nGRdQ

 

Ik was zaterdag als supporter aanwezig op het PK Cross. Vele latters kwamen in actie en ze hebben laten zien wat ze in hun mars hadden (hebben). Bij de Cadetten jongens werd Aron Ringoot knap 2de en Arno De Feyter die nog maar net aan het trainen is na zijn operatie werd nog knap 4de (over een comeback gesproken). Bij de Cadetten meisjes was het terug bingo, Evelien werd knap 2de en haar zusje laura werd mooi 3de. Bij de korte cross mannen zagen we een sterke John die in de spurt nog geklopt werd voor een zilveren medaille, jammer hij werd toch knap 4de clubgenoot Kim Barbe werd 5de en een zeer sterke prestatie van Thomas Roels die deze winter al veel last van ziekte enz heeft gehad en beetje trainings achterstand heeft werd sterk 7de. Bij de Korte cross dames zagen we een sterke Ann die mooi 6de werd, clubgenote Cynthia Meert (meerkampster) werd 12de. Bij de Seniors mannen zagen we een sterke Steven. Hij werd 10 na een serieuse sprint tegen Joachim Pelicaen die hij met een neuslengte verschil verloor. Voilla ;-)

 

glk-vqL4BvlI3gUEsKLCEmVHvMqevNYxKpSYmUOPA7_A00m6h1i-L4k5cZImxk794N1_s2ThRAJVaX7i5uGUOLDpuCsMdY2HUWtd_KE2j7WndC68zJfvDluqhwVls_yF1LQpkMrXxDuNMqxPvo2fyHW4IskOIVA

 

Ik heb me zeer goed geamusseerd met mijn allerliefste Darling Katrijn... Meisje je bent een supervriendin,,

Friends For Ever!

 

*Mariska*

23:10 Gepost door Mariska in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

01-02-07

Pk Korte Cross wijkt voor KBC Indoor

Hallo

Gisteren heeft Frankie besloten om mijn pk korte cross te laten schieten, Zondag is het veel belangrijker namelijk KBC indoor. Ik wou me zaterdag sparen op de cross maar ik ken mijn eigen en van dat sparen zal dan wel niet gebeuren. Hopelijk loop ik Zondag een betere tijd als mijn 2.13.76. Niet dat ik niet tevreden ben met deze tijd maar je weet nooit dat ik sneller kan é.

 

 

Vele groetjes

Mariska x

08:25 Gepost door Mariska in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

30-01-07

KBC INDOOR

(© (archief))
 

29/01/07 (Gent) - In het kader van de KBC INDOOR meeting te Gent (op zondag 04 februari 2007) wordt een voorprogramma (60m wedstrijden) en een naprogramma (800m wedstrijden) georganiseerd.  De deelnemers staan nu online.


Hieronder vind je het tijdschema (onder voorbehoud) en de geselecteerde atleten (klik op de reeks):

VOORPROGRAMMA
14u25:  60m vrouwen alle categorieën (reeks 1)
14u30:  60m vrouwen alle categorieën (reeks 2)
14u35:  60m mannen alle categorieën
14u40:  60m mannen U18 (= cad + schol)

NAPROGRAMMA 
17u10:  800m mannen U18 (= cad + schol)
17u20:  800m vrouwen alle categorieën
17u30:  800m mannen alle categorieën

 

 

800m VROUWEN Alle Categorieën

 NaamVoornaam 

Club 

GJ 

Cat. 

 DE GRANDE Lindsey

OB

89

jun

 AMELOOT Sylvie

DCLA

79

sen

 FREDRIKSSON

 Louise

OEH

80

sen

 PAREWYCK Mariska

LAT

88

jun

 BAGGERMAN Marleen

OEH

75

sen

 POLSPOEL Kathelijn

DCLA

83

sen

 LIBIJN Ilse

KAAG

81

sen

 BOUCHER Audrey

CABW

89

jun

 JABER Najla 

NED

haas

15:14 Gepost door Mariska in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

28-01-07

KVV indoor

Vandaag was het KVV indoor, veel zenuwen had ik omdat we allemaal in 1 reeks stonden en er kon wel wat geduwd worden. Ik had echt zo zenuwen é niet te geloven...!

de start was snel wat zeg ik zeer snel ... Lindsey de grande liep meteen aan de kop met in haar spoor de zweedse vriendin van Cedrick Van Brantegem en dan nog Charlotte ik liep in 4de positie ( aan het koortje ) de 400m kwamen we in 63'' door, wat voor mij echt wel snel was. Ik heb dat dan ook mogen bekopen in de 3de ronde. Ik heb bewust wat gas ingenomen om nog een laatste sterke 4de ronde te lopen... voor het ingaan van de laatste ronde kwam Marleen Baggerman en Kathelyne Polspoel nog over mij... ze hadden alletwee al meteen een gaatje,, maar ik was nog niet uitgeteld.. de laatste rechte lijn maakte ik nog een vuistje en ging over hun en werd knap 4de in een nieuw persoonlijk indoor record namelijk 2.13.76 slechts minder dan een seconde als de 3de. Eigelijk was ik 3de vlaamse omdat cedrick zijn vriendin (zweeds is). Ik ben zeer tevreden en kan met een gerust hart doortrainen naar het PK cross toe!.

 

De foto's zijn voor binnekort...

anke en mariska

Anke & Mariska,,

(je hebt dat goed gedaan anke (k))

mariska

 

DSCF1714-800

 

a/d lijn...

 

Vanavond meer foto's te bemachtigen ;-)

23:31 Gepost door Mariska in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

27-01-07

Deelnemers KVV Indoor!

deeelll

13:12 Gepost door Mariska in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

18-01-07

Foto: PK GENT (dank aan Frederik Van De Putte)

360912967_a436a1b3c3

16:26 Gepost door Mariska in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

14-01-07

Pk Indoor,, Goed voor winst !!

Vandaag was het Pk indoor. Na al mijn problemen was dit mijn eerste wedstrijd met amper 2 trainingen ging ik het me toch wagen om te starten. De Juniores en Masters moesten samen starten...dit vond ik wel spijtig omdat ik graag met de seniors had gelopen omdat ik daar dan wel tegenstand van Lieselot Mathys en Ilse Libyn gehad zou hebben. Jammer maar helaas,, ik starte vrij vlot en liep al meteen op kop en ik bleef dan ook op kop lopen ik snelde naar een 2.17.28 en werd zo PK, 11 seconden nadien kwam de 2de over de finish. Ik ben tevreden met deze tijd omdat ik ook 2 weken stil gelegen heb en dan dinsdag in het ziekenhuis heb gelegen. Het LAT team scoorde zeer goed we hebben veel Provincial kampioenen ons klein clubke heeft toch weer laten zien dat er veel kwaliteit in zit :-) Proficiat aan alle andere latters!

 

Foto's:

webs
Voor de start...
mariska web

Aan de start; Naar Frankie a/h kijken.

web start

Aan de lijn...

web
Ontspannen op kop!
websiiite

Lopen é...

 

aankomen wb
Aankomst...
ilse en mar

Ilse Pk bij de Seniores & Mariska PK bij de Juniores dames!!

Proficiat Ilse!

xxx

 

 

Mariska !

 

 

22:00 Gepost door Mariska in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

13-01-07

Pk Indoor

Hoi bezoekertjes

het is al een tijdje geleden dat ik iets op mijn blogje heb vermeld, maar dat komt omdat ik deze week weinig tijd had. Ik ben terug beginnen trainen en de voet doet geen pijn meer. Ik heb besloten om morgen deel te nemen aan het PK indoor, welke afstand is nog niet zeker maar we twijfelen aan een 400 of 800m ik ben momenteel nog niet sterk genoeg, dus we gaan zien hoe ik me morgen voel. Afgelopen dinsdag heb ik in het ziekenhuis gelegen dus veel verwacht ik niet voor morgen. Ik doe gewoon mee voor een training!

 

Vele groetjes Mariska

17:21 Gepost door Mariska in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

08-01-07

Uitslag dopingcontrole

Vandaag kreeg ik dan eindelijk mijn resultaat van de dopingcontrole (17/12/06). De uitslag was zoals ik verwacht had, geen verboden middelen in mijn urine staal gevonden . Khad niets anders verwacht zelle. Vandaag ga ik power trainen met de club,, is altijd zeer gezellig en zeer lach wekkend vooral als je achter Jonas staat als hij de springoefeningen moet doen. Dinsdag ga ik dan een duurloop doen en woensdag dan doortrainen naar het pk cross toe. Ik ga woensdag ook eens naar Chriss Abbeloos Kim barbe en Jerry van de eede hebben mij die aangeraden dus ik ga eens langs voor een accupunctuur behandeling, Ik doe alles om mijn voetje te helpen natuurlijk. Trouwens danku voor de tip .

 

Ik wens ook Katrijn nen dikke proficiat met haar 2de plaats in Hulshout ze is opweg naar een goed PK en Bk, let maar op ze zal er staan !

Mariska

17:57 Gepost door Mariska in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

06-01-07

Loslopen...

Gisteren mocht ik dan eindelijk terug lichtjes beginnen lopen, samen met Birgit en Hannelore hebben we 7 km gelopen. Ik had een beetje last maar niet de harde drukkende pijn van de vorige keren. Na het lopen in mijn gewone schoenen bleef ik toch wel wat last hebben, heel deprimerend is dat. Maar ze hebben me verteld dat de pijn door mijn prikje komt en idd daar is het ook wel waar ik pijn had. Na de training zijn we dan met Femke,Arne,Aron,Laurens en Bibi gaan eten in een pizzeria. Omdat de eetkamer vol zat zijn we dan maar een vettige stinkende pizza gaan eten ...Nja ik lust dat niet é maar alléé  bon kheb toch redelijk goed gegeten. Nadien ben ik met laurens en birgit nog naar de ijspiste geweest om iets te gaan drinken. Vandaag moet ik een rustdag nemen voor morgen terug een duurloopje aftewerken hopelijk nu iets langer als 7km.
 
 
 
Alléé latters die morgen in duitsland gaan lopen succes ... En de latters die in Hulshout of ergens anders gaan lopen ook succes!
ik duim
xxx

14:36 Gepost door Mariska in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |